Fiica lui Florin Salam, despre cel mai recent eveniment din viața ei. I-a tăiat moțul băiețelului său

19.07.2020, 15:26
Fiica lui Florin Salam, despre cel mai recent eveniment din viața ei. I-a tăiat moțul băiețelului său
Fiica lui Florin Salam, despre cel mai recent eveniment din viața ei. I-a tăiat moțul băiețelului său

Betty Stoian, fiica cunoscutului Florin Salam, a făcut dezvăluiri despre cel mai recent eveniment care a avut loc de curând în familia sa. Betty i-a tăiat moțul băiețelului său.

Fiica lui Florin Salam i-a tăiat moțul fiului ei în aceeași zi în care Cătălin Vișănescu, soțul vedetei, și-a serbat ziua de naștere. Cele două evenimente au avut loc în data de 2 iulie.

Betty Salam a oferit detalii despre tăierea moțului băiețelului ei, Matthias, la emisiunea ”Vorbește lumea”, moderată de Adela Popescu și Cove la Pro TV.

”A fost un eveniment frumos. Mi-a plăcut foarte mult pentru că am avut toți prietenii pe care îi iubesc. Am făcut mai restrâns, dar la un moment dat au mai venit multe persoane și așa mai departe. Tatăl meu i-a chemat. Au fost oameni frumoși și ne-am distrat super mult.

Am sărbătorit două evenimente, ziua lui Cătălin și tăierea moțului. Am avut și în aer liber și în restaurant. Dar mai mult am preferat în aer liber pentru că am avut multă verdeață la locația respectivă și mie mi-a plăcut foarte mult”, a spus Betty Stoian.

Ce a ales băiețelul lui Betty Stoian de pe tăviță

Betty Stoian a dezvăluit și ce obiecte a ales de pe tăviță, la tăierea moțului, băiețelul ei.

”Da, am făcut cu tăviță. Vreau să spun că Mathias avea pâinica în mână și a mai ales și de pe tavă pâine, zahăr și apă. Eu mă așteptam să aleagă altceva. Aur, bani. A mai luat și cheia de la mașină. Noi am ținut cont de cum se făcea pe vremuri.

Tata a a cântat la final, spre dimineață, cinci minue. Alea cinci minute au făcut mult. Pentru mine a însemnat mult. A fost un eveniment foarte frumos. Vreau să le mulțumesc nașilor. Sunt niște oameni de afaceri, oameni buni și frumoși, nu apar nicăieri, sunt oameni simpli”, a mai spus Betty Stoian.

 

citește și...