Care este relația dintre Cocuța și Bogdan Boantă. ”El nu m-a plăcut deloc. Îi păream foarte nesuferită”

10.06.2020, 13:42
Care este relația dintre Cocuța și Bogdan Boantă. ”El nu m-a plăcut deloc. Îi păream foarte nesuferită”
Care este relația dintre Cocuța și Bogdan Boantă. ”El nu m-a plăcut deloc. Îi păream foarte nesuferită”

Dansatoarea și coregrafa Cocuța, pe numele său real Andra Gheorghe, a făcut dezvăluiri despre relația dintre ea și colegul ei de breaslă, Bogdan Boantă.

Cocuța și Bogdan Boantă sunt cunoscuți ca dansatori și coregrafi. cei doi au participat împreună la numeroase show-uri de televiziune. Îi leagă o frumoasă relație de prietenie, însă lucvrurile nu au stat dintotdeauna așa, după cum a dezvăluit Cocuța. Aceasta a afirmat că atunci când s-au cunoscut, Bogdan Boantă nu a plăcut-o dedloc pentru că i se părea că este nesuferită.

L-a văzut prima oară la televizor

Cocuța a dezvăluit că prima oară la văzut pe Bogdan Boantă la TV.

”Eu eram acasă. El era concurent la o emisiune cu dans și eu urmăream pe Silvia, prietena mea cea mai bună. Intrase recent în baletul acelei emisiuni. Eu am ajuns la acea emisiune în sezonul 4, pentru că, până atunci, lucram la altă producție, la un serial. Mă uitam la televizor să o văd pe prietena mea. Între timp, îl văd pe el și cazul lui și zic: ”Ia uite-l și pe ăsta, ce plânge acolo. Ce penibil!”. Și asta a fost prima mea imagine despre el”, a declarat Cocuța la Antena Stars, citată de spynews.ro.

”Mai târziu am intrat în echipă și ne-am cunoscut față în față. Nici atunci nu a fost o chimie aparte, pentru că el nu m-a plăcut deloc. Îi păream foarte nesuferită”, a adăugat  aceasta.

Au făcut echipă la ”Asia Express”

Cocuța și Bogdan Boantă au fost una dintre echipele de vedete care au participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au demonstrat că sunt competitivi, dar au fost și protagoniștii unor discuții aprinse. cel de-al doilea sezon al competiției ”Asia Express” a fost câștigat de echipa formată din CRBL și Oase, a căror prietenie s-a destrămat după concurs.

citește și...