Cum se menține în formă Iulia Vântur. A dezvăluit ce face în fiecare dimineață

22.06.2020, 15:22
Cum se menține în formă Iulia Vântur. A dezvăluit ce face în fiecare dimineață
Cum se menține în formă Iulia Vântur. A dezvăluit ce face în fiecare dimineață

Iulia Vântur arată foarte bine și are o formă fizică extraordinară. Vedeta a dezvăluit care sunt trucurile ei.

Iulia Vântur este stabilită în India, țara iubitului ei – starul bollywoodian Salman Khan, de mai mulți ani. Pandemia de coronavirus a prins-o pe vedetă la ferma lui Salman Khan.

Fosta prezentatoare de televiziune arată foarte bine și se menține într-o fomă fizică de invidiat. Vedeta a explicat ce face pentru a se simți cât mai bine.

„Nu sunt matinală. Mă culc târziu și mă trezesc pe la 9-10, depinde. Fac cardio când mă trezesc, nu mănânc, beau o cafea și puțină apă călduță cu oțet de mere. Câteodată dau și un shot de lămâie pe gât. Fac cardio în aer liber sau în sală. Abia după aceea mănânc.

Aici, unde ne-a prins pandemia, suntem mai mulți, în izolare. Mâncarea indiană este foarte gustoasă, dar e preparată cu foarte mult ulei. La amiază mănânc preparate indiene, dar seara am o masă mai ușoară.

Izolarea m-a prins într-un loc special, cu natură, munți. Fac exerciții zilnic. De toate, și kickboxing. Pot spune că suntem norocoși, avem muntele în spate”, a declarat Iulia Vântur la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, potrivit libertatea.ro.

Își dorește familie și copii

Iulia Vântur a mărturisit, într-un interviu pe car l-a acordat de curând, că își dorește  să-și întemeieze o familie și să aibă copii.

”Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am și un copil, dar trebuie sa vină de la Dumnezeu, că așa e, un copil e un dar de la Dumnezeu. Atunci când Dumnezeu o să considere că e momentul, atunci o să îmi dea și un copil. Ideea este să fiu fericită, să mă fac eu pe mine fericită oricum pot, cu familie, fără familie, cu copil, fără copil, ideea este să fiu fericită”, a explicat vedeta.

citește și...