Care este povestea numelui lui Smiley. ”Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult”

26.10.2021, 16:53
Care este povestea numelui lui Smiley. ”Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult”
Care este povestea numelui lui Smiley. ”Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult”

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a dezvăluit în cadrul unui interviu, care este povestea numelui său de scenă. De asemenea, acesta a dezvăluit și cine i-a ales acest nume sub care este cunoscut de toată lumea. ”Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult” , a declarat artistul, în vârstă de 38 de ani.

Numele din buletin al lui Smiley este Andrei Tiberiu Maria, însă toată lumea îl cunoaște pe artist sub numele de scenă.

Într-un interviu pentru Europa FM, artistul a dezvăluit povestea din sptalele numelui său de scenă.

Care este povestea numelui lui Smiley. ”Toţi aveau câte o poreclă şi trebuiau să îmi găsească şi mie una”

Smiley a primit acest nume pe vremea când făcea parte din trupa Simplu. Toți colegii săi aveasu câte io poreclă, mai puțin el.

„Porecla de ”Smiley” vine de la colegii din trupa Simplu, pentru că în momentul în care am intrat în trupă eu nu aveam o poreclă. Băieţii, toţi aveau câte o poreclă şi trebuiau să îmi găsească şi mie una.După ce am stat multe luni împreună, au zis ”Ţie-ţi zicem Smiley!”. Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult, ci pentru că îi fac pe alţii să zâmbească în diferite circumstanţe. În general, tind să fac oamenii să se simtă bine şi au zis ”Aşa să-i rămână numele!””, a povestit Smiley, potrivit tvmania.ro.

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Într-un interviu realizat chiar de ei, Smiley și Gina Pistol au făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația lor și viața de familie. Gina Pistol a mărturisit că la început la privit pe Smiley ca pe un artist și atât, însă ulterior a ajuns să se îndrăgostească de el.

„Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. (…) Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine”, a detaliat Gina Pistol.

 

Cei doi au mărturisit și ce anume le place cel mai mult la celălalt. „Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta”, a spus prezentatoarea TV. Smiley a afirmat: „Cel mai mult îmi place că râd foarte mult cu Gina, dar mult. Are un simț al umorului fantastic și nu ne plictisim deloc”.

 

citește și...