Care este, de fapt, starea de sănătate a Andreei Bălan! Medicii se tem pentru solistă

03.11.2020, 19:32
Care este, de fapt, starea de sănătate a Andreei Bălan! Medicii se tem pentru solistă
Care este, de fapt, starea de sănătate a Andreei Bălan! Medicii se tem pentru solistă

Andreea Bălan trece prin momente dificile! Artista se află de aproape 24 de ore internată în spital, iar medicii se tem pentru ea.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spitalul Sanador cu ambulanța, luni noapte (2 noiembrie), după ce a acuzat dureri cumplite la stomac.

Când au preluat-o, doctorii i-au acordat primele îngrijiri și au supus-o la mai multe analize. Până în acest moment, medicii nu i-au pus un diagnostic clar solistei. Este posibil ca jurata de la ‘Te cunosc de undeva’ să aibă nevoie de încă o operație.

Andreea Bălan, în stare gravă la spital

În tot acest timp, lângă ea se află mama ei, dar și noul său iubit, Tiberiu Argint. Nici fostul ei soț, George Burcea, nu a rămas indiferent la problemele de sănătate ale solistei și s-a interesat de starea ei.

‘Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac. Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică. Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusive fostul ei soț, George Burcea.

De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă. Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea’, au precizat apropiații Andreei Bălan, pentru Playtech.

A avut complicații la operația de cezariană 

Artista a intrat în stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, în martie 2019, la spitalul Sanador. Complicaţia pe care a suferit-o este una extrem de rară. N-a mai putut respira, apoi inima i s-a oprit pentru câteva clipe.

‘Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Si multumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viata! Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri si se numeste embolie amiotica, iar medicii de aici au fost promti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc’, declara Andreea Bălan, la câteva zile după ce a fost la un pas de moarte.

citește și...