Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital! Solista tot nu a scăpat de problemele de sănătate

03.11.2020, 18:42
Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital! Solista tot nu a scăpat de problemele de sănătate
Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital! Solista tot nu a scăpat de problemele de sănătate

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, noaptea trecută (2 noiembrie), după ce s-ar fi plâns de dureri puternice în zona abdomenului.

Problemele de sănătate par să nu o ocolească pe Andreea Bălan! Fosta soție a lui George Burcea a mers de urgență la o unitate medicală, după ce a acuzat dureri mari la abdomen.

Conform Cancan.ro, medicii au reușit să o stabilizeze pe jurata show-ului ‘Te cunosc de undeva’ și fost nevoită să își petreacă noaptea internată. Din păcate, solista ar urma să ajungă iar pe masa de operație pe viitor.

Andreea Bălan a ajuns din nou la spital

Nu este prima dată când Andreea Bălan ajunge de urgență pe mâinile medicilor! În luna martie 2019, artista a fost salvată de la moarte, în urma operației de cezariană, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Cu toate că operația a decurs perfect, fosta componentă a trupei André a suferit un stop cardio-respirator în timpul intervenției. La vremea respectivă, fostul ei partener, George Burcea, a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare că Andreea Bălan a fost resuscitată preț de câteva minute de medici.

‘În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Mulţumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei’, scrie Burcea pe rețelele de socializare.

A fost la un pas de moarte 

După ce și-a revenit, cântăreața a povestit că a trecut cu greu peste evenimentul traumatizant.

‘Am suferit foarte mult după nașterea Clarei! Acea perioadă a fost foarte dificilă pentru mine. Nu se compară suferința provocată de sănătate cu cea a unei despărțiri. Sănătatea este cea mai importantă! Mi-am dat seama că eram foarte mult angrenată în proiectele mele și nu m-am bucurat de viață. Aveam nevoie de această lecție. Încerc să fiu cât mai sinceră, să-mi arăt sufletul’, a spus Andreea Bălan, în direct, la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.

citește și...