Care este, de fapt, relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint. Ce a ieșit la iveală despre idila celor doi de la mare

25.07.2020, 19:47
Care este, de fapt, relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint. Ce a ieșit la iveală despre idila celor doi de la mare

În urmă cu mai bine de trei săptămâni, Andreea Bălan a fost surprinsă în tandrețuri la mare cu Tiberiu Argint, iar toți s-au grăbit să o felicite pe solistă pentru faptul că a reușit să treacă destul de rapid peste despărțirea de George Burcea.

În ultima perioadă, Andreea Bălan a ținut să demonstreze că l-a uitat definitiv pe George Burcea, tatăl copiilor ei, iar în viața ei și-a făcut loc un alt bărbat.

În realitate, însă, lucrurile ar sta cu totul altfel! Apropiații artistei susțin că aceasta este doar prietenă cu fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint, nicidecum iubită.

Se iubește sau nu cu Tiberiu Argint?

Andreea Bălan a fost fotografiată în Vama Veche, alături de Tiberiu Argint, în tandrețuri! Cei doi nu s-au ferit de ochii curioșilor și s-au sărutat cu foc, chiar pe plajă. Artista nu a comentat în niciun fel relația cu Tiberiu, însă apropiații ei au dezvăluit că aceasta nu are nicio relație amoroasă cu bărbatul.

‘De-abia se cunoscuseră, a fost o escapadă. Nu formează un cuplu. Mai țin legătura, mai ies la un restaurant, dar în niciun caz nu sunt iubiți. Însă nici unul nu neagă pentru că amândurora le convine această situație.

Andreea pentru a demonstra tuturor că a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar Tiberiu pentru că are parte de promovare. Și nu alături de oricine, ci de o femeie extrem de frumoasă. Nu e știe niciodată ce se va întâmpla pe viitor, însă, momentan, nu sunt împreună și nici nu par a avea de gând’, au mărturisit surse din preajma Andreei Bălan pentru Impact.ro.

Andreea Bălan a întrerupt orice legătură cu George Burcea

În prezent, Andreea Bălan se află în plin proces de divorț cu George Burcea. Artista a mărturisit că îl consideră acum pe actor doar fostul soț și nimic mai mult.

Andreea Bălan ar fi divorțat de George Burcea deja, dacă nu era pandemia de coronavirus și dacă nu erau suspendate multe dintre procesele care nu sunt urgente. Andreea Bălan a depus actele în aprilie, dar, probabil, că primul termen, cel în care speră să se și termine divorțul ca proces, va fi stabilit prin septembrie. NU au nimic de împărțit, el va pleca din relație așa cum a intrat, iar ea abia așteaptă să se termine chestiunile procedurale. Deja îl numește pe George Burcea ca fiind fostul ei soț’, a spus o sursă din apropierea ei pentru Wowbiz.

citește și...