Care este culoarea ta potrivită în funcție de zodia în care te-ai născut

13.02.2021, 12:18
Care este culoarea ta potrivită în funcție de zodia în care te-ai născut
Care este culoarea ta potrivită în funcție de zodia în care te-ai născut

Specialiștii în astrologie sunt de părere că există culori care se potrivesc mai bine decât altele nativilor din fiecare zodie.

În funcție de zodia în carete-ai născut există o culoare care ți se potrivește cel mai bine.

Astfel, nativilor din Berbec li se potrivește cel mai bine culoarea portocalie, despre care se spune că aduce o stare de bucurie și optimism.

Culoarea galbenă, potrivită pentru cei născuți în zodia Taurului

Pentru cei născuți sub semnul Taurului, culoarea care li se potrivește cel mai bine este galben, care denotă energie și putere.

Culoarea Gemenilor este verde, care simbolizează speranță și echilibru. Astrologii afirmă că orice nuanță de verde vor alege nativii din zodia gemeni vor atrage lucruri pozitive în viața lor.

Pentru persoanele născute sub semnul Racului cea mai potrivită culoare este albastru, care le va da un sentiment puternic de armonie și pace.

Auriul, perfect pentru nativii din zodia Fecioarei

Culoarea potrivită pentru nativii din zodia Leu este alb, care reprezintă puritatea și inocența.

Auriul este perfect pentru persoanele născute în zodia Fecioarei. Despre cei care vor adopta această nuanță în vestimentația lor se spune că vor atrage bogăția și puterea asupra lor.

Celor născuți sub semnul Balanței li se potrivește argintiul, care le aduce multă energie pozitivă și îi face să strălucească.

Roz, ideal pentru Săgetători

Despre nativii din zodia Scorpion se spune că au nevoie de o culoare care să se potrivească perfect cu personalitatea lor. Fiind extrem de pasionali, nuanța potrivită pentru ei este roșu. Folosirea acestei culori în accesorii, haine sau obiecte de decor din casa lor are o influență benefică asupra dispoziției lor.

Culoarea roz este ideală pentru persoanele născute în zodia Săgetătorului. Le dă o stare permanentă de optimism, dar și foarte mult farmec.

Pentru nativii din Capricorn culoarea potrivită ar fi maro. Această nuanță le oferă mai multă înceredere în ei înșiși.

Negrul, perfect pentru nativii din zodia Pești

Pentru persoanele născute în zodia Vărsătorului, nuanța recomandată este magenta. Se spune că această culoare îi ajută să fie foarte creativi.

Nativilor din zodia Pești li se potrivește foarte bine negrul.

Este o nunață care se îmbină perfect cu misterul și eleganța care le place atât de mult celor născuți în acest semn.

citește și...