Care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba Cristinei Dorobanțu. ”Nu am ce să fac, poate doar să merg la terapie”

02.04.2022, 17:30
Care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba Cristinei Dorobanțu. ”Nu am ce să fac, poate doar să merg la terapie”
Ce le-a spus Cristina Mihaela Dorobanțu concurenților de la ”Puterea Dragostei” înainte de gală. ” Există vreo Cenușăreasă printre voi care lipsește nopțile de acasă?”

Cristina Dorobanțu a vorbit despre viața profesională și cea personală, în cadrul unui interviu. Stirista a dezvăluit pe ce cheltuie o mare parte din salariu. Șatena a vorbit și despre intervențiile estetice.

Cristina Dorobanțu este prezentatoarea știrilor Kanal D, de la ora 07:00. Vedeta este încrezătoare că va reuși să își îndeplinească această nouă misiune cu succes.

Recent, fosta prezentatoare de la  “Puterea dragostei” a oferit un interviu despre viața profesională, mărturisind că cheltuie foarte mulți bani pe haine. Vedeta spune că a devenit un hobby, iar singura soluție este să meargă la terapie.

Care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba Cristinei Dorobanțu

În ceea ce privește cel mai scump obiect vestimentar pe care îl are în garderoba, șatena a dezvăluit că este un sacou primit de la cea mai bună prietenă.

”Cheltui enorm pe haine, mare parte din salariul meu merge în această direcție și știu că nu este potrivit. Nu am ce să fac, poate doar să merg la terapie. 🙂 În ceea ce privește cel mai scump obiect vestimentar din garderoba mea, acesta este un sacou pe care l-am primit cadou de la cea mai bună prietena a mea”, a spus vedeta, potrivit libertatea.ro.

Ce intervenții estetice are vedeta

În ceea ce privește operațiile estetice, Cristina spune că nu judecă femeile care aleg să apeleze la medicul estetician, pentru că și ea a apelat la acestea. Vedeta a mărturisit că are implant mamar și acid hyaluronic în zona buzelor.

”Sunt de părere că oamenii trebuie să facă ceea ce își doresc. Nu sunt în poziția în care să critic un om sau să îl condamn pentru ceea ce decide cu corpul lui, cu viața lui. Eu am apelat la intervenții estetice, am implant mamar și am apelat și la Acid Hyaluronic în zona buzelor. Nu am nimic împotriva lor, consider că atâta timp cât putem apela la ele, nu văd de ce să nu o facem, nu este nimic rușinos”, a spus aceasta.

citește și...