Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, are casă nouă. Un an a durat amenajarea apartamentului

31.07.2021, 12:44
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, are casă nouă. Un an a durat amenajarea apartamentului
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, are casă nouă. Un an a durat amenajarea apartamentului

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, are casă nouă. Aceasta a dat detalii despre noua sa locuință, pe care a primit-o cadou de la părinții săi. Vedeta de televiziune a dezvăluit că amenajarea noii sale lșocuințe a durat un an.

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a anului trecut. Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu are motive de bucurie în plan personal, aceasta având casă nouă, primită de la părinții săi.  Vedeta a dat detalii despre noua sa locuință într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, are casă nouă. ”L-am primit cu trei zile înainte de-a pleca în Turcia”

Cristina Mihaela Dorobanțu a primit apartamentul de la părinții săi cu trei zile înainte de a pleca în Turcia, acolo unde se filmează show-ul ”Puterea Dragostei”: ”Îmi doream foarte mult să stau în nordul Bucureştiului, pentru că majoritatea prietenilor mei sunt în zonă. Părinţii mei locuiesc în Ilfov, în Măgurele, şi puteam foarte bine sta şi în zona de sud, dar am primit apartamentul cadou de la părinţii mei. L-am primit cu trei zile înainte de-a pleca în Turcia. A fost o surpriză totală. Ai mei şi-au dorit mult să-mi ofere şi acest lucru, pe lângă tot ce mi-au dăruit până acum. Voiau să mă ştie liniştită acasă la mine. Fiind singură la părinţi, am avut norocul să mi se ofere multe lucruri. Cu toate astea, eu am vrut să muncesc, să-mi câştig banii mei şi să fiu independentă”.

Vedeta TV a dezvăluit că amenajarea apartamentului a durat un an: ”Un an. Asta pentru că nu m-am grăbit să mă mut, să locuiesc aici. Stăteam la părinţi, ca să mai petrec timp şi cu ei. Sunt foarte apropiată de ei, stăm toată ziua pe mesaje şi telefoane… Draperiile! Doamne, le urăsc! Nu s-au potrivit de niciun fel! Ba erau prea scurte, ba prea lungi, ba tivul prea lat, ba le dublam ca să fie mai întuneric în cameră, ba erau prea grele. Am dat draperiile jos de cel puţin opt ori! Le duceam tot timpul la croitorie, se plictisiseră şi ei de mine: „Domnişoară, sunteţi cea mai dificilă clientă a noastră!“… Am schimbat lămpile de vreo două ori. Pusesem nişte aplice alb cu rosé, dar nu mi-au plăcut şi le-am înlocuit cu unele aurii. Am cheltuit ceva bani, au fost bani aruncaţi pe fereastră, dar n-au fost foarte scumpe, pentru că tot ce vedeţi în casa mea poate fi spectaculos, dar nu e şi scump. Nu mi-am propus niciodată să investesc enorm, pentru că nici nu beneficiez de asemenea fonduri”.

citește și...