Care este adevărata relație dintre Zanni și Ana Porgras. ”Nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit”

14.07.2021, 15:35
Care este adevărata relație dintre Zanni și Ana Porgras. ”Nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit”
Care este adevărata relație dintre Zanni ș Ana Porgras. ”Aveam nevoie de afecțiunea aia feminină”

Zanni, câștigătorul show-ului ”Survivor România”, a făcut declarații despre relația dintre el și fosta gimnastă Ana Porgras, care a fost și ea concurentă la emisiunea transmisă de postul de televiziune Kanal D. Zanni a explicat ce s-a întâmplat între ei doi pe durata competiției, dar și după încheierea acesteia.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras.

Câștigătorul ”Survivor România” a făcut dezvăluiri despre relația dintre el și Ana Porgras, explicând ce s-a întâmplat între ei pe durata concursului, dar și după încheierea acestuia.

Care este adevărata relație dintre Zanni ș Ana Porgras. ”Mă gândeam că nu știu cum să-i spun că nu vreau ceva cu ea”

Multă lume s-a gândit că între cei doi s-ar fi înfiripat sau s-ar înfiripa o poveste de dragoste, însă Zanni neagă că ar fi vrut vreodată acest lucru. “Chiar dacă nu-mi convine, trebuie să spun. Toți mă întrebau de ce nu stau cu Ana. Vă zic acum de ce nu stau cu Ana, dar o să încerc să descriu totul, atât cât să înțelegeți voi, dar să nu fiu răutăcios, să mă las afectat de treaba asta și să o pun pe Ana într-o lumină proastă. După finală, Ana a venit: “Zanni în sus, Zanni în jos”… Niciodată nu am fost îndrăgostit de Ana, m-am împrietenit cu Ana înainte de Survivor. M-am îndrăgostit la Ana de calmitatea ei, blândețea ei, asta mi-a plăcut la ea. De asta am eu nevoie, de oameni buni și blânzi lângă mine. Și eu am frustrări, ea mă îmbuna, râdea la glumele mele și ne potriveam, nu ca și cuplu, că nu am fost… Am intrat în competiție, acolo văzând că sunt numai șerpălăi, numai mincinoși, nu-mi venea să cred că trebuie să stau 7-8 luni de zile cu ei și, la un moment dat, a venit Ana. A fost refugiul meu, cu ea stăteam, cu ea găteam, era liniștea de care aveam nevoie. Tot cu ea luptam pe trasee, eram mândru de ea, că le poate face, ea de mine…”, a spus Zanni la emisiunea ”Teo Show”, potrivit kanald.ro.

”Niciodată nu am bănuit-o că are alte intenții. Am fost acolo, i-am spus: “Lasă, Ană, îți arăt eu recunoștința mea”. După m-am dus cu Ana în cameră, mi-a zis că îi e dor de mine, i-am zis că mi-a fost dor de ea… Nu voiam să o rănesc pe Ana, nu știam dacă ea vrea ceva cu mine. Mă gândeam că nu știu cum să-i spun că nu vreau ceva cu ea, o iubesc ca om, nu că hai să ne iubim…(…) Nu mai era prezentă cu noi în petrecerea aia, nu mai era ea, ofta… I-am cerut telefonul să stau și eu pe Instagram și nu mi l-a dat din prima, mi l-a dat cu greu. După, am avut o discuție cu cineva… pe urmă i-am cerut tot așa telefonul, iar mi l-a dat greu, s-a uitat așa la mine și m-a băgat ea pe Instagram… Am intrat în WhatsApp, am văzut un mesaj (…) De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit”, a completat Zanni.

Ce spune Ana Porgras despre mesajul care l-a deranjat pe Zanni

Ana Porgras a comentat și ea despre relația cu Zanni și despre mesajul pe care acesta l-a văzut în telefonul ei. Aceasta a recunoscut că mesajul era de la o persoană din intimitatea ei și că în acesta se vorbea chiar despre Zanni.

“Eu am spus și la Teo că noi nu am avut o relație, nu am avut niciodată, am avut o conexiune, dar nu o relație. Dacă el a avut așteptări, e vina mea că el și-a creat ceva în cap?! Nu l-am dezamăgit eu pe Zanni, în egală măsură m-a dezamăgit și el pe mine. Vă zic eu ce mesaj a văzut, un mesaj de la o anumită persoană care nah… Eu nu trebuie să dau explicații despre viața mea. Eu am fost dezamăgită că a intrat în intimitatea mea. El a spus că eu am ezitat să îi dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secundă, pur si simplu i-am dat telefonul. Nu ne-am certat. Când eu i-am dat lui telefonul l-am deblocat, iar el m-a întrebat care este parola și nu am crezut de cuviință să i-o dau. El mi-a dat unfollow. Nu am înțeles de ce l-a deranjat mesajul ăla de pe WhatsApp atât de tare. Mesajul pe care l-a văzut Zanni este intimitatea mea. Da, era despre el, dar nu era jignire. Se vorbea despre el în mesajul respectiv”, a spus ea într-un Instastory, potrivit click.ro.

citește și...