Care este acum relația dintre Mirela Baniaș și Ionuț Gojman de la ”Insula Iubirii”. Bruneta a pus capăt curiozităților

08.11.2020, 12:28
Care este acum relația dintre Mirela Baniaș și Ionuț Gojman de la ”Insula Iubirii”. Bruneta a pus capăt curiozităților
Care este acum relația dintre Mirela Baniaș și Ionuț Gojman de la ”Insula Iubirii”. Bruneta a pus capăt curiozităților

Mirela Baniaș, fostă concurentă la ”Insula Iubirii”, a explicat care este acum relația pe care o are cu Ionuț Gojman, cel alături de care a participat la show-ul de televiziune în urmă cu câțiva ani.

Mirela Baniaș a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la ”Insula Iubirii”, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț Gojman, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la ”Insula Iubirii”, Mirela s-a sucit la 180 de grade. În pat cu Ionuț, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste, implorându-l să rămână cu ea, însă acesta a refuzat categoric. Revenită acasă de la show, Mirela Baniaș și-a refăcut viața alături de Florin Tecar. Despre relația pe care o are acum cu Ionuț Gojman a făcut Mirela Baniaș a spus care este situația. Întrebată de un fan dacă mai ține legătură cu Ionuț Gojman, răspunsul Mirelei Banias a fost unul simplu și clar: „Clar, nu!”.

Mirela Baniaș a fost întrebată dacă mai știe ceva de fostul soț și de cât timp se iubește cu un alt bărbat. „Nu știu nimic, nu mă interesează, nici nu vreau să aflu nimic. Din 2016, de la divorț, nu l-am mai văzut. Bunica are o vorbă: „de morți numai de bine…”. Relația actuală este de peste 2 ani”, a spus bruneta, citată de spynews.ro. „Dacă aș putea da timpul înapoi cu 15 ani… când m-am întâlnit prima dată cu soțul meu actual… l-aș fi răpit de atunci! Pentru că e prea frumoasă viața cu el.. nu știu cum am putut trece prin atâtea… Dacă era el, clar nu mă lasă la greu”, a adăugat ea.

Cum l-a cunoscut Mirela Baniaș pe actualul ei soț

Mirela Baniaș este foarte fericită alături de actualul ei soț, Florin Tecar.

Bruneta a povestit, într-un interviu, cum l-a cunoscut pe acesta.

„Părinții mei aveau și o afacere lângă el, tot la o stațiune de tratament. Acolo ne întâlneam mai des pe terase, însă atunci el era căsătorit, eu eram și eu căsătorită. Eram doar prieteni… Două luni am fost invitați la mese. La un moment dat mi-a cerut să petrec un weekend cu el și am zis da. Ce am de pierdut? Eram o femeie singură. A rezervat un apartament în Maramureș, eu nu știam unde ajung. A rezervat un apartament că nu știa dacă vreau să dorm sau nu singură. Nici el nu era sigur de o relație cu mine, pentru că emisiunea ”Insula Iubirii” era în curs. Nu știa dacă are nevoie de cineva care e cunoscut. Nu era sigur că vrea o relație cu mine, dar totuși voia”, a povestit Mirela Baniaș în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

citește și...