Care e motivul care ar fi putut-o determina pe mama din Timișoara să se sinucidă împreună cu cei doi copii ai ei! „Ne putem gândi la asta”

04.05.2022, 17:42

Un caz a șocat întreaga Românie. O femeie din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Mama celor doi copii urma să se recăsătorească și nimeni nu își explică ce ar fi împins-o pe aceasta să recurgă la gestul extrem.

O femeie  de 33 de ani care s-a aruncat marți, 3 mai, de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani

Cei care au anunțat Poliția și au văzut scena tragică au fost vecinii.

”Nu mai mișcau, erau inconștienți”

”Eram aici la mașină, luăm niște obiecte personale din mașînă și a strigat o femeie la mine – sună la poliție că sunt trei oameni aici pe jos. N-am mai stat pe gânduri, am făcut zece pași de aici până în fața blocului, am văzut că oamenii nu se mișcă și am sunat la 112. Nu mai mișcau, erau inconștienți”, a spus un bărbat, care locuiește în bloc.

Ceea ce este șocant este că femeia a plecat în drum spre grădiniță, însă s-a întors acasă pentru a se sinucide.

Femeia s-a întors din drum și a parcat în fața blocului cu zece etaje

Nu se cunoaște motivul pentru care femeia s-a întors din drum și a parcat în fața blocului cu zece etaje. Ea și-a lăsat mașina în stradă, cu toate bunurile de valoare și a convins o femeie să o lase să intre în bloc.

”Zice îmi dați drumul că am uitat, cum se spune, cartelă. Zic da, cum să nu, la ce etaj mergeți? Păi, sus. Au deschis ușa și au urcat. Când mă uit pe geam, buf buf”, a spus o locatară din bloc.

Femeia nu locuia în blocul cu 10 etaje de pe terasă căruia s-a aruncat alături de cei doi copii ai ei, ea s-a deplasat la această adresă cu o măşina.

Potrivit declarațiilor unei cunoscute a femeii, aceasta părea chinuită de griji: ”O cunosc destul de bine așa, chiar ieri mergea să ducă copiii la grădiniță. Incredibil! Era slăbită, se vedea că era necăjită. Mie mi s-a părut foarte închisă, foarte tristă, când am văzut-o ieri”.

Se pare că femeia urma să divorțeze de tatăl copiilor, care este în Austria la muncă. Cei doi divorțaseră, dar luna trecută au depus din nou actele, să se recăsătorească.

Bianca Brândușa, psiholog specializat în depresie: “De cele mai multe ori, cei doi încearcă să îngroape securea războiului și să construiască o altă relație, însă nu de foarte multe ori reușesc să facă acest lucru și atunci această situație poate fi de foarte mare intensitate, de foarte mare conflict. Ne putem gândi că nu își dorea ca acești micuți să rămână fără ea și s-a gândit să plece cu tot cu ei”.

citește și...