O femeie s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei, la Timișoara

03.05.2022, 12:46
O femeie s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei, la Timișoara
O femeie s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei, la Timișoara

Tragedie la Tmișoara. O femeie în vârrstă de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje împreună cu cei doi copii ai săi, în vârstă de șase, și respectiv trei ani. Cele trei persoane nu au mai putut fi salvate de echipajele de intervenție. Poliţia Timiş a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

O femeie de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii – o fetiţă de şase ani şi un băieţel de trei ani – la Timișoara.

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul Dâmboviţa au fost găsite trei persoane în stare de inconştienţă, relatează Agerpres. Cele trei persoane au decedat.

O femeie s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei, la Timișoara. A fost deschis dosa pentru ucidere din culpă

Poliţia Timiş a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificării tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului. În momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, mama era deja decedată, la fel și băiețelul de doar trei ani. Fetița a primit resuscitare din partea organelor medicale, însă din păcate, viața sa nu a putut fi salvată.

“La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite trei victime căzute de la înălţime (bloc cu 10 etaje, nu se cunoaşte nivelul de la care au căzut), un adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani şi un copil (băiat, aproximativ trei ani), care prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, şi un copil (fată, aproximativ şase ani), care prezintă semne vitale şi i se acordă primul ajutor medical”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

citește și...