Care a fost ultima dorință a lui Philip Clements, preotul englez însurat cu un român. Unde i-a fost depusă cenușa

12.10.2020, 17:02
Care a fost ultima dorință a lui Philip Clements, preotul englez însurat cu un român. Unde i-a fost depusă cenușa
Care a fost ultima dorință a lui Philip Clements, preotul englez însurat cu un român. Unde i-a fost depusă cenușa

Philip Clements, fostul cleric englez însurat cu un român, a decedat pe 31 mai la Spitalul Elias, din Capitală, la vârsta de 82 de ani. Bărbatul avea probleme de sănătate, iar cel care i-a fost alături până în ultima clipă a fost soțul lui, Florinel de la Vișina.

Care a fost ultima dorință a lui Philip Clements

Tânărul a mărturisit recent că tocmai a reușit să ridice de la crematoriu urna cu cenușă a fostului său partener, Philip Clements. Conform Click!, Florinel de la Vișina i-a respectat ultima dorință fostului preot. A pus cenușa acestuia în colțul din casă unde îi plăcea să stea mai mult.

‘Am ridicat urna de la crematoriu săptămâna trecută, pentru că nu am putut mai devreme, din vina primăriei. Am avut probleme cu certificatului de deces. Urna o țin în sufragerie, pentru că acolo îi plăcea să stea mai tot timpul. Îi voi respecta ultima dorință, de a arunca cenușa într-un râu, în apropiere de București.

De fiecare dată când iau urna în brațe simt o emoție foarte puternică. Nu am desigilat-o, pentru că nu m-am pregătit emoțional să fac acest lucru, dar sper să fac și asta în curând. L-am simțit de câteva ori prin casă, de când am adus urna cu cenușă, însă nu l-am visat niciodată și chiar îmi doresc să îl visez, doar că apropiații spun că nu îl visez, pentru că el a murit împăcat și m-a lăsat în siguranță. Nu simt că a murit, eu simt că este plecat în vacanță, nu că a decedat, pentru că noi ne-am mai despărțit în trecut pe perioade lungi. De aceea simt ca și cum ar fi plecat în Anglia”, a declarat Florinel de la Vișina pentru Click!

Florin Marin a rămas cu toată averea bărbatului

Mai mult de atât, văduvul lui Philip Clements a mărturisit că și-a găsit deja pe altcineva.

‘Acum am pe cineva în viața mea și sper să îmi refac viața, cum de altfel și fostul meu soț spunea. El voia să fiu fericit în continuare’, a mai conchis el.

Relația lor a fost aspru criticată, mai ales din cauza diferenței mari de vârstă. Familia englezului nu a privit vreodată cu ochi buni relația dintre ei.

Presa internațională vehiculează că vicarul englez i-a lăsat moștenire soțului său peste 280.000 de euro.

citește și...