Care a fost reacția iubitului Andreei Marin când a aflat că aceasta are emisiune la TV. ”Adrian îmi tot spune de ani de zile”

07.11.2020, 15:04
Care a fost reacția iubitului Andreei Marin când a aflat că aceasta are emisiune la TV. ”Adrian îmi tot spune de ani de zile”
Care a fost reacția iubitului Andreei Marin când a aflat că aceasta are emisiune la TV. ”Adrian îmi tot spune de ani de zile”

Andreea Marin a mărturisit cum a reacționat iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în momentul în care a aflat că aceasta revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune.

Andreea Marin a revenit de curând pe micile ecrane cu o nouă emisiune – ”Nu există nu se poate”, care este difuzată la postul de televiziune TVR2.  În plan personal, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu, cu care se înțelege perfect. Vedeta a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru revista Unica, cum a reacționat partenerul ei de viață când a aflat că va avea emisiune la TV.  ”Adrian îmi tot spune de ani de zile: tu acolo trebuie să te întorci! Nu a fost momentul prielnic, acum a sosit. Violeta mea mi-a dat o infuzie de încredere și mă bucur nespus să o simt alături de mine”, a spus ea.

Andreea Marin a mărturisit și care a fost cea mai mare surpriză pe care i-a făcut-o iubitul ei. ”Venirea acasă, în România, punând preț pe dragostea noastră”, a afirmat vedeta de televiziune.

Ce înseamnă pentru Andreea Marin să facă televiziune


Andreea Marin a afirmat că nu va recurge niciodată la tot felul artificii de dragul de a face rating cu emisiunea sa.

Vedeta este de părere că nu se poate rămâne în memoria publicului cu bârfe și scandaluri.

”Eu nu am nevoie și nu am avut niciodată de artificii de doi lei care să țină loc de știința de a face jurnalism de calitate. Iertați-mi lipsa de modestie, dar cred în studiu, în dăruire, respect față de public și verticalitate. Nu cred în scuza „asta vrea publicul”. Dacă ți-e lene, vrei totul ieftin sau nu ești în stare să îi oferi ceva mai bun, asta îi pui în față și asta consumă. Încearcă să te ridici, ridicând și ștacheta publicului, și vei vedea că se poate. Apoi, tu îți alegi cărui public te adresezi. Dacă vrei doar facil, asta vei avea. Dacă contează doar niște amărâte de cifre, atunci poți face orice porcărie și lumea se va uita, fie și să râdă de tine, dar asta nu înseamnă că te va aprecia. Vei fi uitat în cel mai scurt timp. Nici gând să rămâi în memoria publicului cu bârfe și scandaluri. Ce e val, ca valul trece”, a mai spus Andreea Marin pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...