Andreea Marin, emoții mari înainte de reîntoarcerea la tv: ‘Mi-au dat lacrimile’

03.10.2020, 10:14
Andreea Marin, emoții mari înainte de reîntoarcerea la tv: 'Mi-au dat lacrimile'
Andreea Marin, emoții mari înainte de reîntoarcerea la tv: 'Mi-au dat lacrimile'

Andreea Marin are emoții înainte de marea reîntoarcere la tv! Vedeta revine la TVR cu o nouă emisiune, ‘Nu există nu se poate’. Show-ul va debuta pe 12 octombrie, la ora 18, pe TVR2, iar Andreea Marin este deja în febra pregătirilor. Aceasta a mărturisit că este emoționantă și că studioul a ieșit fix cum își dorea.

Andreea Marin se întoarce la tv

‘Studioul este absolut superb, mi-au dat lacrimile când am văzut ce au putut realiza colegii mei din TVR în timp atât de scurt pornind de la o idee la care țineam tare mult, o visam chiar… Surpriza e că a ieșit mult mai bine decât îmi imaginam! Nu e un decor de televiziune cum v-ați obișnuit ci… o nebunie frumoasă”, a spus Andreea Marin, scrie Click!

‘Mulțumesc, dragii mei colegi regăsiți după ani, sunt fericită să punem umăr lângă umăr, și azi să ne revedem de parcă timpul ce ne-a despărțit nici nu a existat! Mă întorc cu sufletul plin… acasă!’, a scris Andreea Marin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bună dimineața! Pretuieste viata! Sunt in TVR azi cât e ziua de lunga, o emoție minunata e în sufletul meu. O idee, un crez ce m-a urmărit întreaga viata înflorește și devine realitate! În prima fotografie, sunt lângă unul dintre tablourile ce țin de istoria @televiziunearomana, unde ma regăsesc alături de echipa mea de odinioară – ce vremuri, de neuitat pentru o viata! În cea de a doua, sunt la probele tehnice din noul platou al emisiunii, studioul este absolut superb, mi-au dat lacrimile când am văzut ce au putut realiza colegii mei din TV în timp atât de scurt, pornind de la o idee la care țineam tare mult, o visam și surpriza e ca a ieșit mult mai bine decât îmi imaginam! Nu e un decor TV cum v-ati obișnuit, ci… o nebunie frumoasa, în care regăsești, la sol sau în zbor ( nu e o metafora! ) obiecte de design premiate în jurul lumii, îndrăznețe, ieșite din comun, iar tehnica de televiziune folosita este de ultima ora. Mulțumesc, dragii mei colegi regăsiți după ani, sunt fericita sa punem umăr lângă umăr și azi și sa ne revedem de parca timpul ce ne-a despărțit nici nu a existat! Ma întorc cu sufletul plin… acasă! Emisiunea @nuexistanusepoate va debuta pe TVR2 luni, pe 12 octombrie, la ora 18, ne vom vedea o ora înainte de știrile serii în fiecare zi de luni pana joi și va promit ca va va umple sufletele, va va provoca mintea, va va inspira, motiva și… va va bucura! Dati de veste celor dragi, astept sa fim din nou împreună, ma primiți în casele voastre?

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Ce spune despre noua emisiune de la TVR2

Într-un interviu pentru revista Unica, Andreea Marin a oferit detalii despre noul proiect tv.

”Ca și în viata reală, voi avea aceeași atitudine și pe micul ecran. Nu fug, nu abandonez, nu-mi dictează ce să fac nimeni altcineva decât propria conștiința. Sunt conștientă că multe aspecte care duc la vizibilitatea unui program tv nu țin de mine, pur și simplu, motiv pentru care nimeni nu se poate aștepta la minuni din primul sezon, dacă gândește rațional”, a declarat Andreea Marin.

”Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou ce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viață. Deci nu audiența cu orice preț e propunerea mea. Ci bucuria de a trăi frumos și demn, de a găsi împreună căi spre a evolua, spre binele nostru”, a mai adăugat ea.

citește și...