Care a fost primul loc de muncă al lui Ruby. ”Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă”

06.11.2021, 15:01
Care a fost primul loc de muncă al lui Ruby. ”Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă”
Care a fost primul loc de muncă al lui Ruby. ”Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce ma reprezintă”

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a făcut dezvăluiri din trecutul său. Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a povestit despre greutățile prin care a trecut, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și împlini visurile. De asemenea, Ruby a mărturisit și care a fost primul ei loc de muncă.

Ruby este în prezent unul dintre numele cunoscute din industria muzicală din România. Însă, înainte de a deveni cântăreață, Ruby a activat într-un alt domeniu.

La postul de televiziune Antena Stars, Ruby a dezvăluit că primul său loc  de muncă a fost în televiziune, unde era redactor.

Care a fost primul loc de muncă al lui Ruby. ”Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii”

”Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Ma duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. Bunica îmi dădea bani, aveam tot ce îmi trebuia. Ai mei erau plecați în afară pentru mine, ca să îmi asigure traiul, dar întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva. Primul meu job oficial a fost în televiziune, am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce ma reprezintă. Eu am venit în București în clasa a 9 a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele doua săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam sa dorm fără ea”, a povestit Riby, notează spynews.ro.

Cântăreața a mărturisit că în acest moment se simte împlinită din punct de vedere profesional: ”Muncesc mult și pun foarte mult suflet în ceea ce fac. Lucrez la foarte multe proiecte, multe materiale video și lucrez foarte mult la mine, încerc să mă dezvolt cât mai mult. Mi-am dorit sa ajung aici, să am succes, am făcut asta de când eram mică. Toată copilăria mea m-am vizualizat ca fiind cântăreață. Ii mulțumesc lui Dumnezeu că visele mele au căpătat culoare și s-au îndeplinit. Acum sunt înconjurată de foarte mulți oameni de la care am lucruri de învățat. Trăiesc și muncesc făcând ceea ce iubesc cel mai mult, muzica. Pot sa spun ca sunt cu adevărat împlinită”.

citește și...