Care a fost primul job al Ralucăi Bădulescu. ”Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat”

20.06.2022, 14:32
Care a fost primul job al Ralucăi Bădulescu. ”Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat”
Care a fost primul job al Ralucăi Bădulescu. ”Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit care a fost primul său loc de muncă. Vedeta a mărturisit că a fost profesoară de limba română la un  liceu, timp de trei luni de zile. ”Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat”, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul unei emisiuni online la c are a fost invitată de cuând.

Raluca Bădulescu este o cunoscută vedetă din showbiz-ul rromânesc. În plan personal,  Raluca Bădulescu a format un cuplu cu Florin timp de 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a decis să se separe de cel care i-a fost partener de viață.

Invitată la emisiunea online ”Fiță cu Adiță”, Raluca Bădulescu a făcut mărturisiri din trecutul său. Vedeta dezvăluit care a fost primul său loc de muncă. Aceasta a fost profesoară de română la un liceu, timp de trei luni.

Care a fost primul job al Ralucăi Bădulescu. ”Îmi plăcea, dar una e să râzi și să te distrezi și alta e ca elevii să învețe”

”Primul job a fost de profesoara de limba romana, 3 luni de zile la liceul Mihai Viteazul. Nu era de mine. A fost misto, m-am distrat. Abia terminasem, aveam 24 de ani. Eram apropiati de varsta cu cei de la liceu. Imi placea, dar una e sa razi si sa te distrezi si alta e ca elevii sa invete”, a detaliat raluca Bădulescu la respectiva emisiune online, potrivit kanald.ro.


”Intelegeam ca lipsesc de la ore. Eu era profesoara de romana si de engleza. Ii intelegeam ca n-au facut rezumat, eram mai mult prietena lor si nu mergea asa. Am prins un 1 Martie si am fost la niste petreceri. Insa am prins alaturi de ei o petrecere. Era suficient sa spuna ca lipsesc”, a completat vedeta.

citește și...