Ce spune Ruby despre căsătorie. ”Nu simt vreo presiune”

12.05.2021, 10:31
Ce spune Ruby despre căsătorie. ”Nu simt vreo presiune”
Ce spune Ruby despre căsătorie. ”Nu simt vreo presiune”

Cântăreața Ruby a făcut declarații despre căsătorie. Aceasta a afirmat că nu are ede gând să ajungă prea curând la altar.

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1.

Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

Ce spune Ruby despre căsătorie. ”Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum”

Ruby a declarat, pentru playtech.ro, că ea și iubitul ei, Robert, nu se grăbesc să-și unească destinele, cel puțin deocamdată.

Artista a afirmat că atât ea, cât și iubitul ei sunt concentrațu pe carieră în prezent.

”Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a declarat Ruby pentru sursa citată anterior.

Ce spune Ruby despre operațiile estetice

Ruby a comentat recent pe marginea intervențiilor estetice.

Artista a afirmat că nu își dorește să recurgă în curând la ajutorl medicului estetician.

”Sportul ar fi o intervenţie sănătoasă, doar cu rezultate pozitive şi urmează să fac pasul ăsta cât mai curând. De bisturiu sau injecţie nu simt nevoia momentan. Chiar dacă mai glumesc şi-mi mai trece câte o prostie prin cap, n-aş mai face pasul ăsta curând. Abia am scăpat de problema pe care am avut-o la sâni, cu ajutorul doamnei doctor Martin şi n-aş vrea să-mi mai creez probleme noi. Vreau să văd unde mă duce Mama Natură de aici încolo. Sunt foarte bine cu mine şi e doar cald de când am învăţat să mă iubesc!”, a declarat Ruby.

citește și...