Care a fost cel mai mare regret al lui Costin Mărculescu! L-a dezvăluit chiar el, înainte de a muri

13.06.2020, 11:21
Care a fost cel mai mare regret al lui Costin Mărculescu! L-a dezvăluit chiar el, înainte de a muri
Ce regret avea Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare, în noaptea de miercuri spre joi, 11 iunie, în propria locuință. Pentru cei care vor să îi aducă un omagiu, actorul din Liceenii a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală. El va fi înmormântat sâmbătă, 13 iunie, la cimitirul Reînvierea, alături de mama și bunica lui.

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă! El locuia singur într-un apartament închiriat, alături de câinele său. Vecinii acestuia au alertat autoritățile după ce animalul său de companie ar fi lătrat permanent, timp de două zile. Potrivit medicilor legiști, actorul a decedat în urma unui infarct.

Ce regret avea Costin Mărculescu

Costin Mărculescu se confrunta cu probleme de sănătate și își pierduse toată averea! În urmă cu ceva timp, acesta mărturisea că cel mai mare regret al său a fost că nu a avut copii.

‘Ăsta este regretul meu, că nu am avut şi nu am copii care să fie acum mari, să se bucure de mine, să se mândrească cu mine şi cu realizările mele şi să fie prietenii mei’, mărturisea Costin Mărculescu, cu tristețe.

În urmă cu cinci ani ieșea la iveală faptul că acesta ar fi avut un copil cu o fostă iubită, Samira. Costin Mărculescu l-a cunoscut pe micuț abia când avea el vârsta de 5 ani.

Fosta iubită i-a ascuns faptul că era însărcinată cu el

La vremea respectivă, Costin Mărculescu a apărut la tv alături de mama fiului său, iar el își făcea planuri de viitor cu mama copilului său, alături de care și-ar fi dorit să întemeieze o familie. Din păcate, relația lor nu a funcționat și au ajuns să se despartă din nou.

Costin si Samira

‘Eu și Samira suntem foarte bine, relația noastră e frumoasă și merge bine. Am vorbit despre căsătorie, probabil că în vara sau în toamna asta. Nu am stabilit încă o dată. Nu vreau să mă mai grăbesc cum am făcut data trecută, că ați văzut ce a ieșit.

Mai bine așa, important este să meargă relația bine. Copilul s-a apropiat mai mult de mine. Mergem în parc, petrec mult timp cu el. Nu m-am jucat cu niciun copil așa cum am făcut-o cu el și mă bucur. Am scăpat de scandaluri și tot ce a fost. De pe 28 februarie de când am divorțat de Ella sunt un om liber oficial’, declara Costin Mărculescu, în 2015, pentru cancan.ro.

citește și...