Care a fost cea mai mare sumă pe care Vali Vijelie a încasat-o după o cântare

03.02.2021, 12:05
Care a fost cea mai mare sumă pe care Vali Vijelie a încasat-o după o cântare
Care a fost cea mai mare sumă pe care Vali Vijelie a încasat-o după o cântare

Vali Vijelie a dat cărțile pe față în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, și a răspuns la cele mai incomode întrebări. 

Solistul de muzică de petrecere a fost invitat în platoul emisiunii ’40 de întrebări cu Denise Rifai’. Fără rețineri, el a dezvăluit că este împlinit din punct de vedere profesional, iar banii care îi intră în conturi nu sunt deloc de neglijat.

Vali Vijelie a spus că la prima lui cântare din tinerețe a încasat suma de 400 de lei. În prezent, el câștigă mii de euro pentru un singur spectacol.

Vali Vijelie, despre banii pe care îi încasează la cântări

Manelistul i-a specificat lui Denise Rifai că toți banii pe care îi scoate din cântări îi împarte cu colegii lui de trupă. Cu toate acestea, el nu a dorit să spună care a fost cea mai mare sumă pe care a încasat-o la o cântare, afirmând doar că au fost mai multe.

‘Cea mai mare sumă cu care am plecat de la o petrecere, ca să fiu sincer, au fost mai multe. Dar nu e important, eu nu plec cu toți banii, eu împart cu toți colegii mei. Pentru mine, toate evenimentele sunt generoase. În primul rând, omul te plătește, 2 lei, 5 lei, că te plătește să cânți, și atunci, dacă ai să pui pe primul loc banii, tot timpul ai să pierzi.

Vizavi de dedicații, fiecare om, îmi place ce cântă x sau y, vreau să fiu atent cu el, să zic așa, îi dau o șpagă, să vadă cât de mult îl respect și îl iubesc’, a declarat cântărețul la Kanal D.

citește și...