Cântărețul Ed Sheeran a anunțat că are COVID-19

25.10.2021, 12:15
Cântărețul Ed Sheeran a anunțat că are COVID-19
Cântărețul Ed Sheeran a anunțat că are COVID-19

Cântărețul britabnic Ed Sheeran, în vârstă de 30 de ani, a anunțat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de artist pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Aceasta înseamnă că deocamdată nu pot să-mi îndeplinesc angajamentele cu prezenţă fizică”, a spus, printre altele, starul pop.

Binecunoscutul artistl britanic Ed Sheeran a anunţat, duminică seară, îmediul online, că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Anunțul vine cu mai puţin de o săptămână înainte de lansarea foarte aşteptată a noului său album, informează Agerpres.

”Din păcate, am fost testat pozitiv cu COVID şi, prin urmare, acum mă autoizolez şi urmez recomandările”, a scris pe contul său de Instagram compozitorul şi interpretul hitului internaţional ”Shape of You” (2017).

Cântărețul Ed Sheeran a anunțat că are COVID-19. ”Voi face cât mai multe dintre interviurile/spectacolele programate de acasă”

”Aceasta înseamnă că deocamdată nu pot să-mi îndeplinesc angajamentele cu prezenţă fizică, aşa că voi face cât mai multe dintre interviurile/spectacolele programate de acasă”, a continuat cântăreţul în vârstă de 30 de ani care locuieşte în Suffolk, în estul Angliei.

Următorul său album, ”=”, urmează să fie lansat vineri, 29 octombrie, ocazie cu care cântăreţul avea programate concerte şi interviuri. Noul album marchează revenirea artistului, care a luat o pauză după naşterea fiicei sale, în vara anului 2020.

FOTO: Hepta

citește și...