Cântăreața Celia se confesează. ”Probabil că ar fi fost groaznic să fi renunțat la familie pentru carieră”

10.02.2021, 14:26
Cântăreața Celia se confesează. ”Probabil că ar fi fost groaznic să fi renunțat la familie pentru carieră”
Cântăreața Celia se confesează. ”Probabil că ar fi fost groaznic să fi renunțat la familie pentru carieră”

Cântăreața Celia a afirmat că este fericită că a pus familia pe primul loc, înaintea caruerei.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Celia a făcut declarații despre familia și cariera sa. Artista a mărturisit că este mulțumită că a pus întotdeauna familia pe primul loc, înaintea carierei sale artistice.

„Viața de artist este mai greu s-o ții pe profit acum. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am pus cariera pe primul loc. Pe primul plan la mine mereu a fost familia. Mai există și alte afaceri în familie, de care mă ocup alături de soțul meu. Probabil că ar fi fost groaznic să fi renunțat la familie pentru carieră și să fi ajuns într-un astfel de moment în care să nu știu cum să-mi câștig banii. (…) Toată lumea ar trebui să pună familia pe primul loc, pentru că atât timp cât tu nu pui familia pe primul loc, nici familia nu o să te pună pe tine”, a adirmat Celia, notează spynews.ro.

Celia este căsătorită și are un băiețel

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. Artista a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre mariajul ei, mărturisind că a avut parte și de momente dificile.

”Totuşi am reuşit să realizăm că trebuie să trecem peste probleme. În orice relaţie şi în orice familie sunt suişuri şi coborâşuri, dar atât timp cât este iubire… E clar că relaţia trebuie să înceapă bazată pe iubire şi pe nimic altceva, pentru că, dacă nu este iubirea baza, nu are cum să meargă. Ea leagă, orice ar fi”, a declarat Celia.

”Nu trebuie să cauţi perfecţiunea. Eu nu sunt perfectă, ar trebui ca fiecare să ştie ca nu este perfect. Trebuie să te bucuri de ceea ce ai. E clar că, uneori, ne mai dăm şi cap în cap, pentru că suntem diferiţi. Eu sunt într-un fel, el în altul şi e şi frumos să fie aşa. Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect, dar împreună suntem ceea ce trebuie”, a adăugat cântăreața.

citește și...