Britney Spears a pozat goală. Fanii își fac griji pentru cântăreață. “Cineva trebuie să o ajute”

01.08.2022, 15:38

Britney Spears și-a lăsat fanii îngrijorați după ultima sa apariție picantă pe Instagram, în care cântăreața își arată sânii și face topless într-un montaj video “haotic” pe un iaht.  “Britney …. Nu este un vis. Trebuie să te trezești și să nu mai postezi. Cineva trebuie să o ajute serios pe fata asta”, a scris un fan îngrijorat.

Britney Spears părea fericită în timp ce se dezbrăca, făcea topless și se bronza pe un iaht în mijlocul oceanului de un albastru intens.

Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a apărut pe Instagram într-un videoclip îndrăzneț în care expunea pe un iaht purtând doar un mic tanga de bikini mov.

Artista s-a filmat complet goală

Britney a făcut o demonstrație pe apă, dansând și arătându-și silueta fără un bikini care să-i acopere atuurile.

Montajul ei a alcătuit mai multe clipuri din ceea ce părea a fi o zi distractivă pe o barcă în timpul vacanței cu noul ei soț Sam Asghari.
Cântăreața a dansat cu o pălărie pentru a-și acoperi sânii goi într-un instantaneu, în timp ce în altul s-a filmat complet goală în timp ce îngenunchea pe podea și se uita cu fața spre mare.

“Cineva trebuie să o ajute serios pe fata asta”

Britney se simțea fericită, după cum a descris: “Totul a fost un vis !!! Hei, dar încă mai visez, voi toți!”.

“Îmi place cât de haotic și vesel arată”, a scris un fan, care s-a bucurat nespus să o vadă pe Britney trăind viața la maxim.
Dar, deși pare că se află într-un loc fericit, majoritatea fanilor care au comentat clipul par îngrijorați pentru vedetă, unii chiar speculând că videoclipul este vechi și că a fost filmat cu câțiva ani înainte.

“Britney …. Nu este un vis. Trebuie să te trezești și să nu mai postezi. Cineva trebuie să o ajute serios pe fata asta”, a scris un fan îngrijorat.

Un alt fan a adăugat: “Mai simte cineva că lucrurile pe care le postează nu sunt în regulă? Dacă este vorba de ea, atunci bravo ție Brit. Dar eu sunt confuză”.

“Mi se pare doar mie sau pare super forțat”, a speculat un al treilea.

În timp ce un al patrulea a continuat să spună: “Sunt pentru distracție și exprimare, dar ce se întâmplă cu această fată? Sunt un mare fan al lui Brittany, dar trebuie să recunoști că pare puțin cam nebună.”

Acest lucru vine după ce Britney a distribuit online o mulțime de fotografii nud, vedeta împărtășind recent 11 nuduri în doar o oră.

citește și...