Britney Spears îl desființează pe fostul soț, Kevin Federline. “Le-am dat totul”

07.08.2022, 19:16

Britney Spears a ripostat sâmbătă seară la adresa fostului soț, Kevin Federline, în legătură cu un interviu pe care acesta l-a acordat, susținând că cei doi fii ai lor aleg să nu o vadă. “Un singur cuvânt: Dueros”, a scris vedeta pop în povestea ei de pe Instagram. Fiii lui Britney Spears o evită de luni de zile pe cântăreața din “Toxic”, potrivit tatălui lor, Kevin Federline.

Într-un interviu acordat Daily Mail, Kevin a afirmat că fiii lor Sean Preston, 16 ani, și Jayden, 15 ani, încă își iubesc mama Britney, dar au ales să stea departe de ea.

În replică, cântăreața Toxic a intrat pe Instagram și a distribuit o poveste în care spune: “Mă întristează să aud că fostul meu soț a decis să discute despre relația dintre mine și copiii mei”.

 

“Le-am dat totul”, a spus Spears

Anterior, Federline, cel de-al doilea soț al lui Spears, a declarat pentru Daily Mail: “Băieții au decis că nu se vadă cu ea în acest moment. Au trecut câteva luni de când nu au mai văzut-o. Au luat decizia de a nu merge la nunta ei”.

Federline a declarat că lupta ei pentru tutelă a fost “greu de privit, greu de trăit, mai greu de privit cum trec băieții mei decât orice altceva. A fost greu. Este cel mai provocator lucru pe care a trebuit să îl fac în viața mea”.

Fotografiile indecente ale vedetei, motiv de discordie

Federline, care a fost căsătorit cu Spears în perioada 2004-2006, a mai spus că s-a chinuit să le explice adolescenților fotografiile riscante de pe Instagram ale lui Spears.

La un an de la divorț, Spears a avut o serie de crize publice în timp ce se lupta pentru custodia copiilor. Fostul star pop pentru adolescenți a fost spitalizată de mai multe ori, s-a ras în cap, a atacat paparazzi și a fost obligată să meargă la dezintoxicare.

În anii ulteriori, relația ei cu fiii ei a fost pașnică și stabilă, dar s-a deteriorat recent din cauza unor lucruri nespecificate la care adolescenții au asistat în timpul vizitelor cu mama, a declarat Federline.

“Se întâmplau o mulțime de lucruri cu care nu mă simțeam confortabil”, a declarat el în mod criptic pentru publicație.

 

citește și...