Când va naște Roxana Blenche. Fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite” a dat detalii despre sarcină: ”Fizic mă simt oribil”

04.10.2022, 12:07
Când va naște Roxana Blenche. Fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite” a dat detalii despre sarcină: ”Fizic mă simt oribil”
Când va naște Roxana Blenche.

Roxana Blenche, fostă concurentă la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1, este însărcinată. Roxana Blenche și partenerul său de viață, Cătălin Gabriel Bucur, vor deveni părinți în primăvara anului viitor, după cum a declarat vedeta. Roxana Blenche a dat și detalii despre cum se simte în această perioadă.

Roxana Blenche a participat în sezonul opt al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Aceasta a făcut parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Roxana Blenche a fost finalistă la show-ul culinar, alături de Maria Șandru și Ionuț Belei, acesta din urmă fiind cel care a câștigat concursul. Roxana Blenche a început munca în bucătărie în Baia Mare, alături de chef Michael Pascale, căștigătorul Hell’s Kitchen România, apoi a mers în Brașov, iar la 23 de ani a ajuns chef. La momentul apariției la “Chefi la cuțite” lucra deja în București alături de chef Cezar Munteanu, cel care îi este și mentor. În prezent, Roxana Blenche are o emisiune la Antena 1 – ”Hello Chef”.

În data de 26 septembrie 2022, Roxana Blenche a anunțat, pe contul ei de pe o rețea de socializare, că este însărcinată. Roxana Blenche și partenerul său de viață, Cătălin Gabriel Bucur, vor deveni părinți în primăvara anului viitor, după cum a dezvăluit vedeta pentru spynews.ro. De asemenea, Roxana Blenche a mărtursit că s-a gândit deja la un nume pentru viitorul bebelus. ”Ne-am gândit și la nume, dacă e fetiță o va chema Olivia Bucur, iar dacă e băiețel încă suntem indecisi, Darco sau Ivan. Cred că voi naște aproximativ de ziua mea, prin aprilie”, a declarat aceasta.

Când va naște Roxana Blenche. Cum se simte în primele luni de sarcină

Pentru aceeași susă, Roxana Blenche a mărturisit și cum s-a simțit în primele luni de sarcină: ”Fizic mă simt oribil. Am avut stări de rău, sunt una dintre ghinionistele alea și sunt în continuare, vomit foarte des, chiar mi-e super rău, am avut și câteva zile când am fost la spital să-mi facă perfuzii că nu puteam să mănânc absolut nimic. Având în vedere că lucrez și în bucătărie, cred că asta e cea mai mare tragedie, dar în schimb suntem super fericiți și aia e, orice lucru minunat are și un sacrificiu, iar la mine asta e acum, mâncarea”.

”Sunt în trei luni, sunt încă la început. Medicul spune că până la trei-patru luni sunt stările de rău și după gata, abia aștept, număr orele . Ne-am dorit foarte mult să devenim părinți, a fost totul planificat. Cum i-am dat vestea? Păi a fost și el de față, a aflat singur vestea. Ne-am dorit, oarecum era de așteptat, nu a fost ceva ce să ne ia prin surprindere, cum se întâmplă la alte cupluri. Ne-am dorit, am vrut să se întâmple, am fost super fericiți. După în familia au început pariurile, ce o să fie, fetiță sau băiat”, a mai spus ea.

citește și...