Roxana Blenche, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, este însărcinată. Anunțul făcut de aceasta

28.09.2022, 14:47
Roxana Blenche, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, este însărcinată. Anunțul făcut de aceasta
Roxana Blenche, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, este însărcinată

Roxana Blenche, fostă concurentă la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1, este însărcinată. Aceasta a dat vestea cea mare în mediul online, acolo unde a dat publicității și o magine cu ecografia bebelușului. Roxana Blenche și partenerul său de viață, Cătălin Gabriel Bucur, vor deveni părinți în primăvara anului viitor.

Roxana Blenche a participat în sezonul opt al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Aceasta a făcut parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Roxana Blenche a fost finalistă la show-ul culinar, alături de Maria Șandru și Ionuț Belei, acesta din urmă fiind cel care a câștigat concursul. Roxana Blenche a început munca în bucătărie în Baia Mare, alături de chef Michael Pascale, căștigătorul Hell’s Kitchen România, apoi a mers în Brașov, iar la 23 de ani a ajuns chef. La momentul apariției la “Chefi la cuțite” lucra deja în București alături de chef Cezar Munteanu, cel care îi este și mentor. În prezent, Roxana Blenche are o emisiune la Antena 1 – ”Hello Chef”.

În data de 26 septembrie 2022, Roxana Blenche a anunțat, pe contul ei de pe o rețea de socializare, că este însărcinată. Roxana Blenche și partenerul său de viață, Cătălin Gabriel Bucur, vor deveni părinți în primăvara anului viitor.

Roxana Blenche, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, este însărcinată. ”Mami zice că sunt un Blenchisor, iar Tati zice că sunt un Bucuraș”

”Intr-o zi de primavara o sa cunoașteți noul membru al Familiei Bucur-Blenche😍🤰 Mami zice ca sunt un Blenchisor, iar Tati zice ca sunt un Bucuraș. Va las pe voi sa decideți 😍 Va pupa Bucurașul Blenchișor !🤰🤰🤰🤰 @catalin.gabriel.bucur #blenchef #chefblenche #knifeface”, a scris Roxana Blenche în mediul online.

Fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite” a dat publicității și o ecografie a bebelușului.

Cum s-a schimbat viața Roxanei Blenche după participarea la ”Chefi la cuțite”

Roxana Blenche a dezvăluit, pentru tvmania.ro, cum s-a schimbat viața ei după participarea la show-ul ”Chefi la cuțite”: ”Viaţa mea s-a schimbat în bine! În foarte bine! Ca şi muncă, da, e mai multă muncă decât era înainte, sunt mai multe solicitări, din toate direcţiile, dar asta nu face decât să mă bucure. Descopăr că oamenii au început să mă recunoască, sunt mulţi care mă îndrăgesc. Cel mai fain sentiment e când mergi undeva şi te recunoaşte lumea. „Ia uite-o pe Roxana Blenche, de la…”. Mi se pare super!… Nu pot să fiu decât recunoscătoare!”.

Întrebată în ce relații a rămas cu chefii și cu foștii colegi de la ”Chefi la cuțite”, Roxana Blenche a mărturisit: ”Nu vreau să pară un răspuns clasic, încă chiar am rămas în relaţii foarte, foarte bune, sunt fenomenali! În continuare le cer sfaturi atunci când am o nelămurire. Cât despre foştii concurenţi, m-am înţeles bine cu toată lumea, însă am făcut noi şi o mini-gaşcă ce ţinem legătura frecvent, ne auzim des la telefon, ne ajutăm între noi. A fost un sezon tare fain şi cumva toţi am rămas prieteni”.

citește și...