Când va naște Laura Cosoi. ”Va fi, sper, să mă ajute Dumnezeu, tot o naștere naturală”

06.04.2022, 14:16
Când va naște Laura Cosoi. ”Va fi, sper, să mă ajute Dumnezeu, tot o naștere naturală”
Când va naște Laura Cosoi. ”Va fi, sper, să mă ajute Dumnezeu, tot o naștere naturală”

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta formează o familie cu Cosmin Curticăpean. Aceasta a dezvăluit când urmează să vină pe lume cel de-al treilea bebeluș al lor și a afirmat că vrea să nască natural. ”Va fi, sper, să mă ajute Dumnezeu, tot o naștere naturală”, a spus vedeta.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind încărcinată cu cel de-al treilea copil.

Actrița a dezvăluit, pentru click.ro, când urmează să aducă pe lume cel de-al tereilea copil. Vedeta își dorește să nască pe cale naturală.

Când va naște Laura Cosoi. ”Nasc în luna iunie”

”Nasc în luna iunie. Va fi, sper, să mă ajute Dumnezeu, tot o naștere naturală. Nu știu dacă voi lua pauză. Iau pauză când nu mai pot. Pur și simplu, lucrurile merg firesc în viața mea, cum au mers și până acum”, a declarat laura Cosoi.

Vedeta a explicat și cine o ajută cu creșterea celor două fetițe: ”Cât am fost plecați, au mai venit bunicii de la Târgu Mureș. Este și mama la mine, acum. Asta ne ajută, dar, în principal, noi ne descurcăm cu copiii. Am făcut un program încât să putem, să fie cineva. Dacă eu am filmări sau spectacole, rămâne Cosmin cu copiii”.

Laura Cosoi, despre începuturile relației cu Cosmin Curticăpean

Actrița a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Unica, amănunte mai puțin știute de la începutul povești ei de dragoste cu cel care îi este soț în prezent.  Laura Cosoi a explicat la ce tertipuri recurgea Cosmin Curticăpean pentru a se putea vedea cu ea fără să fie surprins de paparazzi.

”La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi”, a dezvăluit Laura Cosoi.

citește și...