Când va naște Andreea Ibacka, soția lui Cabral. ”Este posibil să se întâmple și mai devreme”

22.05.2021, 11:11
Când va naște Andreea Ibacka, soția lui Cabral. ”Este posibil să se întâmple și mai devreme”
Când va naște Andreea Ibacka, soția lui Cabral. ”Este posibil să se întâmple și mai devreme”

Andreea Ibacka a dezvăluit când va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copil.  Soția prezentatorului de televiziune Cabral a dezvăluit când va aduce pe lume cel de-al doilea  bebeluș. ”Termenul este la început de octombrie, dar este posibil să se întâmple și mai devreme, poate la finalul lunii septembrie. Am deja o operație de cezariană, destul de recentă, deci opțiunea este clară, la impuse. Se anunță un alt bebe bine făcut, oricum. Iar fiecare ecografie reconfirmă proporțiile”, a declarat vedeta pentru a1.ro.

Andreea Ibacka a explicat și cum a reacționat Namiko, fiica ei și a lui Cabral, când a aflat că va fi suriroară. “Nu ne-am putut abține și i-am dat și ei vestea destul de repede. Deși au fost momente (pe care le preconizam, de altfel) în care a povestit mai departe dintr-o suflare că ea este sora lui bebe din burtică și le-a arătat tuturor rotunjimile. Cât despre așteptările și planurile ei, cu teoria stăm bine. E dispusă să-și împartă jucăriile, camera, să se joace cu bebe și chiar să mă ajute să-l îngrijesc. În practică, însă, sunt conștientă că vom avea o perioadă delicată, în care va trebui să gestionăm cu mare atenție nevoile și geloziile ei. Însă pe termen mediu și lung, îmi doresc ca bebe să-i fie cel mai bun prieten și cel mai frumos cadou pe care i l-am fi putut oferi. În altă ordine de idei, ne hotărâserăm să o ducem în curând la grădiniță, însă date fiind schimbările și pandemia, am decis să mai amânăm momentan planurile”, a declarat actrița.

Cum s-au cunoscut Andreea Ibacka și Cabral

 

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Andreea Ibacka și Cabral doi s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a povestit și cum a fost cerută în căsătorie. Vedeta a povestit că partenerul ei, Cabral, a anunțat public că vrea să o ceară de soție, înainte de a o întreba pe ea despre acest lucru. „Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunțat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intențioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuție, eram deja de 3 ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka.

citește și...