Când va fi externată Dana Rogoz. ”Atât durează la cezariană”

22.05.2020, 13:41
Când va fi externată Dana Rogoz. ”Atât durează la cezariană”
Când va fi externată Dana Rogoz. ”Atât durează la cezariană”

Dana Rogoz se așteaptă să fie externată în acest weekend, după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al său.

Zilele trecute, Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Actrița urmează să fie externată sâmbăta aceasta.

”Probabil sâmbătă voi ieși. De obicei atât durează la cezariană. Ăsta este protocolul. M-am recuperat ușor. Astăzi m-am dat jos și sunt mobilă. Așa am avut și la Vlad, naștere ușoară. Facem foarte des video call-uri. Pentru că nu au putut să vină să mă vadă”, a declarat Dana Rogoz la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Măsuri de precauție pentru bebelușul nou-născut

Dana Rogoz a mărturisit că va avea grijă că, după ieșirea din maternitate, să păstreze aceleași măsuri de precauție în această perioadă de stare de alertă din cauza pandemiei de coronavirus.

”La început eram mai speriată, dar am înțeles rostul acestui protocol și chiar dacă aveam alte așteptări, pentru că Radu fusese alături de mine și era internat cu mine, am acceptat ideea și acum mă bucur că avem momentul nostru de liniște.

O să păstrăm aceleași măsuri până când fetița va fi în regulă, dar toate treptat. Momentan o văd în poze și în imagini rudele.

Toate au decurs foarte ușor. N-am avut complicații, am fost activă, cât privește nașterea în sine credeam că o să știu că de, trec a doua oară, dar a fost diferit și am adunat foarte multe povești despre perioada asta”, a mai spus actrița.

Vedetă de mică

Dana Rogoz, în vârstă de 34 de ani, este cunoscută ca actriță și ca prezentatoare de telleviziune. La vârsta de 3 ani, Dana Rogoz a intrat în grupul Minisong, sub conducerea regretatului Ioan Luchian Mihalea. La vârsta de 9 ani, Dana Rogoz juca rolul Abramburicăi în serialul TV ”Abracadabra”, difuzat de TVR. De-a lungul anilor, vedeta a jucat în numeroase seriale de televiziune și a participat la diverse emisiuni. În anul 2007, Dana Rogoz a fost membru al juriului la concursul ”Dansez pentru tine” (”Bailando por un sueño”) din Mexic.

citește și...