Când va avea premiera emisiunea ”iUmor” de la Antena 1

20.09.2021, 14:49
Când va avea premiera emisiunea ”iUmor” de la Antena 1
Când va avea premiera emisiunea ”iUmor” de la Antena 1

Reuniunea celor trei jurați –  Delia, Mihai Bendeac și Cheloo – a iscat discuții spirituale la emisiunea ”iUmor”. Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii ”iUmor” va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie 2021 , de la ora 20.00, la poastul de televiziune Antena 1. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. Un astfel de număr a iscat însă o discuție despre spiritualitatea celor trei jurați și convingerile lor în ceea ce privește o întâlnire cu Sfântul Petru.

”E bine să ai intrare la poarta Raiului. Eu i-aș spune Sfântului Petru: ”Am încredere în tine că iei decizia corectă, sunt un om…. pâinea lui Dumnezeu!”. Nu fac niciun rău, am mai bârfit așa… dar bârfa e constructivă, face parte din evoluția umanității, nu cred că te trimite cineva în Iad pentru că ai bârfit”, a spus Delia cu convingere.

”iUmor”, la sezonul 11

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...