Când și cum a început povestea de iubire dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

08.06.2020, 11:32
Când și cum a început povestea de iubire dintre Lidia Buble și Răzvan Simion
Când și cum a început povestea de iubire dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Cântăreața Lidia Buble și prezentatorul de televiziune Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de relație. Puțini știu cum a început de fapt povestea lor de dragoste.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Neatza”, de la Antena 1, în momentul în care omul de televiziune trecea printr-o perioadă dificilă după separarea de soția sa, Diana Simion.

„Mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali. Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi. Și, așa cum se întâmplă în poveștile frumoase de dragoste, atunci a apărut Lidia, care mi-a completat un gol și mi-a redat aripile care mi se rupseseră. Nu mai zburam de mult, mergeam mai mult pe jos și aveam nevoie să mă ridic”, mărturisea Răzvan Simion într-un interviu pentru revista Unica.

”A fost o perioadă de tatonare”

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 dezvăluia că relația dintre el și Lidia Buble a început încetul cu încetul și că a existat o perioadă de tatonare.

”Ne-am cunoscut, întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin țară, și am continuat pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate ușile în urma noastră. A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine. Că pot să îmi câștig dreptul de a fi din nou fericit, ca orice om pe lumea asta.

Și Lidia, cu tinerețea ei, mi-a arătat că poate să-mi dea ce-mi lipsește: liniște, înțelegere, apreciere, valorizare, empatie, grijă față de cel de lângă tine, cu care împarți un mic dejun senzațional. Chiar dacă bărbații încearcă să pară mai duri, vor aceleași lucruri ca și femeile. O măsură a valorii transpusă în gesturi mici. E important că ne-am umplut unul altuia niște goluri, pentru că asta căutăm cu toții: să ai un plin, un tot“, mai spunea el.

Nu a divorțat din cauza Lidiei Buble

În același interviu, Răzvan Simion preciza că nu s-a separat de soția sa, Diana, din cauza Lidie Buble.

„Nu am terminat o relație pentru că a apărut Lidia, nu mi-am lăsat copiii, ci s-a întâmplat ca Lidia să apară în momentul în care terminam o relație. Am divorțat de mama copiilor mei, nu de copiii mei“, afirma el.

citește și...