Când s-a sărutat Andreea Marin pentru prima oară. Fosta zână a surprizelor a făcut mărturisiri

15.09.2020, 14:08
Când s-a sărutat Andreea Marin pentru prima oară. Fosta zână a surprizelor a făcut mărturisiri
Când s-a sărutat Andreea Marin pentru prima oară. Fosta zână a surprizelor a făcut mărturisiri

Vedeta de televiziune Andreea Marin a făcut dezvăluiri neașteptate. Fosta zână a surpizelor a povestit când a avut parte de primul sărut.

Andreea Marin este extrem de reținută atunci când vine vorba de viața sa personală. Cu toate acestea, la o emisiune de televiziune, aceasta a făcut mărturisiri neașteptate, dezvăluind când a avut parte de primul sărut.

”Pe la 17 sau 18 ani m-am sărutat prima dată, eram mult mai timizi la vremea aceea”, a declarat fosta zână a surprizelor, potrivit spynews.ro.

Vedeta de televiziune a dezvăluit și care sunt cele mai arzătoare dorințe ale sale. Printe altele, Andreea marin a afirmat că își dorește să trăiască momnentul în care să o vadă pe fiica ei, Violeta, mireasă.

”Îmi doresc să fie sănătos copilul meu pentru totdeauna, să fim fericiți cu toții și să o văd pe Violeta mireasă”, a afirmat Andreea Marin.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împ-reună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016.

De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

“Locuim împreună, e o relație care ne împlinește pe amândoi. Suntem practic o familie. Ce pot să spun? Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc? Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important”, spunea Andreea Marin într-un interviu.

citește și...