Când s-a îndrăgostit Sandra Izbașa prima dată. ”Nu am avut timp de relații”

01.02.2022, 15:53
Când s-a îndrăgostit Sandra Izbașa prima dată. ”Nu am avut timp de relații”
Când s-a îndrăgostit Sandra Izbașa prima dată. ”Nu am avut timp de relații”

Campioana la gimnastică artistică Sandra Izbașa, în vârstă de 31 de ani, a vorbit despre viața sa sentimentală și a dezvăluit când s-a îndrăgostit prima oară. ”Nu am avut timp de relații”, a declarat Sandra Izbașa la emisiunea ”40 de întrebări cu Dense Rifai. Fosta sportivă a făcut declarații ș despre soțul său și despre eventualitatea de a avea un copil.

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale și olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, Sandra Izbașa a fost medaliată cu aur.

În cea ce privește viața personală, Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste cu actorul Răzvan Bănică. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului 2020. În data de 30 iulie 2021, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior, s-au cununat civil.  Sandra Izbașa a fost invitată la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, unde a vorbit despre viața sa sentimentală.

Când s-a îndrăgostit Sandra Izbașa prima dată. ”În momentul în care am renunțat la sport, am avut timp să mai cunosc oameni și să mă îndrăgostesc”

“La 30 de ani. Poate ca suna dubios, dar la 30 de ani. Nu am avut timp de relatii. Nu au fost relatii. Nu poti sa faci doua lucruri in acelasi timp si sa le faci si bine. Iar eu m-am axat pe sport, pe sportul de inalta performanta. Chiar nu a fost o relatie, dar da, la 30 de ani…avand in vedere ca am iesit din sportul de inalta performanta la varsta de 24 de ani, eu nu am avut acelasi parcurs ca al unui adolescent normal. In momentul in care am renuntat la sport, am avut timp sa mai cunosc oameni si sa ma indragostesc”, a mărturisit Sandra Izbașa, citată de kanald.ro.

Sandra Izbașa a vorbit și despre familie și despre planurile ei de viitor, dezvăluind că își dorește să devină mămică: „Marele vis… eu am învățat, încă din 2009, să nu îmi pun un țel atât de îndepărtat și să iau totul pas cu pas. Așteptări mari cu dezamăgiri mari. Îmi doresc, da, este un vis pentru mine ca eu cu Răzvan (n.r soțul fostei gimnaste) să fim excepțional de bine și, la un moment dat, să avem un copil. Da, este un vis”.

„Profesional… mai greu pentru că mi-am dat seama că, într-o viață, nu poți să fii de două ori la cel mai înalt nivel. Am ajuns, mi-am îndeplinit obiectivul, în cariera de sportiv. Acum, nu îmi mai pun un țel atât de important pentru că, practic, drumul meu până a ajunge la acel țel ar fi la fel cum am intrat eu, la vârsta de 4 ani, în sala de gimnastică și am ajuns campioană olimpică abia la 18 ani. Îmi place să iau totul pas cu pas, să nu mai pun presiune pe mine, am nevoie să fiu om, să mă canalizez pe orice îmi face plăcere și pe soțul meu. Noi să fim bine, asta contează cel mai mult și familia”, a încheiat fosta campioană la gimnastică, conform sursei mai sus-menționate.

 

citește și...