Când revine Gina Pistol la TV. ”O să mă întorc din nou la filmări”

28.07.2021, 15:29
Când revine Gina Pistol la TV. ”O să mă întorc din nou la filmări”
Când revine Gina Pistol la TV. ”O să mă întorc din nou la filmări”

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit când va reveni pe mic ile ecrane. Aceasta a făcut o pauză de la TV după ce a rămas însărcinată și a adus pe lume o fetiță, Josephine. Gina Pistol a prezentat la Antena 1 două dintre cele mai de succes show-uri – ”Chefi la cuțite” și Asia ”Express”. La ultimele ediții ale emisiunilor respective, Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

După ce a devenit mămică, Gina Pistol și-a luat o pauză de la TV, unde prezenta emisiunile ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind înlocuită, la ultimele ediții ale show-urilor respective, de Irina Fodor.Acum, vedeta a dezvăluit când va reveni pe micile ecrane.

Când revine Gina Pistol la TV. ”Din sezonul următor”

Gina Pistol a declarat, pentru playtech.ro, că se va întoarce la filmările pentru cele două proiecte din sezonul următor. “O să mă întorc din nou la filmări din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal”, a spus ea.

„De când am devenit mamă, viața mea s-a schimbat radical. Iubirea mea pentru copil este de nedescris, este o iubire care crește de la o zi la alta”, a mai declarat Gina Pistol.

Ce a declarat Gina Pistol despre botezul fiicei sale și a lui Smiley

După botezul lui Josephine, fiica ei și a lui Smiley, Gina Pistol a făcut declarații pentru a1.ro.

“Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol.

citește și...