Vulpița și Viorel au aflat sexul bebelușului. Ce nume au ales pentru al doilea copil

02.12.2020, 15:29
Vulpița și Viorel au aflat sexul bebelușului. Ce nume au ales pentru al doilea copil
Vulpița și Viorel au aflat sexul bebelușului. Ce nume au ales pentru al doilea copil

Vulpița și Viorel au făcut public sexul bebelușului! Soții Stegaru sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni iar părinți. 

Veronica Stegaru este gravidă pentru a doua oară și va naște în primăvara anului viitor. De curând, ea și partenerul său au aflat sexul copilului.

Vulpița și Viorel au dezvăluit sexul copilului

Vulpița a mers la ecograf și a aflat că va avea un băiețel. Viorel și Vulpița mai o fiică pe nume Maria. În prezent, micuța se află în grija mamei bărbatului, de la Blăgești, însă cei doi soți au de gând să ia în noua lor casă din Buzău.

După ce au aflat sexul bebelușului, Vulpița și Viorel au ales deja numele celui mic. Se pare că băiețelul se va numi Radu Constantin, după numele lui Radu Rotaru de la ‘Acces Direct’, cel care le-a fost aproape tot timpul.

Ce spun socrii Vulpiței

Soții din Blăgești au plecat din casa socrilor Vulpiței și s-au întors la București, în urmă cu o lună. Veronica și Viorel Stegaru au revenit pe micile ecrane, după ce în urmă cu o două luni și jumătate, Mirela Vaida anunța că cei doi soți au decis să se întoarcă în satul natal, la fetița lor.

Veronica este gravidă pentru a doua oară, însă socrii ei, Ilinca și Dumitru Stegaru, o acuză că pruncul pe care îl poartă în pântece nu ar fi al soțului ei, Viorel.

Din acest motiv, femeia a fugit de acasă alături de partenerul său, care o sprijină necondiționat. Doamna Ilinca, mama lui Viorel, i-ar fi reproșat adesea lucruri pe care Vulpița le-ar fi făcut în trecut.

Vecinii ei au mărturisit că socrii ei au văzut negru în fața ochilor la aflarea veștii și sunt de părere că bebelușul nu ar fi al lui Viorel.

‘Ei au văzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niște băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul, deloc. Are și dreptate’, a declarat unul dintre vecini sub protecția anonimatului, notează vremeanoua.ro.

citește și...