Când își vor boteza Principele Nicolae de România și soția sa fetița

16.11.2020, 10:18
Când își vor boteza Principele Nicolae de România și soția sa fetița
Când își vor boteza Principele Nicolae de România și soția sa fetița

Principlele Nicolae al României a anunțat când plănuiește să o boteze pe fiica lui nou-născută.

Principele Nicolae al României a devenit tătic în data de 7 noiembrie 2020. Alina Binder, soția Principelui Nicolae, a adus pe lume o fetiță care se va numi Maria-Alexandra. Micuța a venit pe lume a spitalul Polizu din Capitală. Principele Nicolae a vorbit despre botezul micuțșei într-un interviu pe care l-a acordat pentru Adevărul”Trebuie să vedem cum va fi situaţia în perioada următoare în România. Este o perioadă dificilă, cu destule restricţii. Botezul va fi cu siguranţă anul viitor. Nu am decis deocamdată dacă botezul va fi la Curtea de Argeş sau Sinaia. Nu am apucat să vorbim nici cu arhiepiscopul Calinic, nu am mai plecat din Bucureşti de mult timp”, a spus acesta.

Principele Nicolae a dezvăluit și cum s-au adaptat el și soția sa la noua viață alături de fiica lor. ”Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit. Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată. Noi ne-am adaptat foarte bine şi, chiar dacă sunt şi nopţi cu mai puţin somn, ne bucurăm de fiecare clipă petrecută cu cea mică. I-am amenajat celei mici camera ei, însă doarme şi cu noi”, a mai spus acesta.

Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit în 2018

Cununia religioasă a Principelui Nicolae  cu Alina Binder a avut loc în data de 30 septembrie 2018 la Sinaia. petrecerea de nuntă a fost ținută la Cazinoul din Sinaia. La nunta principelui Nicolae cu Alina Binder au fost prezenți prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale.

Mătușa sa, Principesa Margareta, pe care fostul principe Nicolae și-a dorit-o nașă, nu a fost prezentă, aflându-se într-o vizită în Franța.

Principele Nicolae și mireasa lui au fost conduși la altar de nașii lor, Liviu Popescu și soția acestuia, Simona Popescu. Cuplul princiar a mai avut o pereche de nași, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

Principele Nicolae, renegat de Regele Mihai

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015.

Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Nepotul Regelui Mihai mai are un copil cu Nicoleta Cîrjan. Aceasta a născut în ianuarie 2016 o fetiță, botezată Iris Anna.

citește și...