FOTO / Primele imagini cu Alina Binder însărcinată. Soția Principelui Nicolae radiază

08.07.2020, 16:23
FOTO / Primele imagini cu Alina Binder însărcinată. Soția Principelui Nicolae radiază
FOTO / Primele imagini cu Alina Binder însărcinată. Soția principelul Nicolae radiază

Principele Nicolae și soția sa, Alina Binder, au decis să facă publice primele fotografii cu Alina însărcinată.

Alina Binder, soția Principelui Nicolae este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de Principele Nicolae în urmă cu o lună. Bebelușul urmează să vină pe lume în luna noiembrie.

Principele Nicolae și soția sa, Alina Binder, au decis acum să facă publice primele fotografii cu Alina însărcinată.

Imaginile au fost date publicității pe rețelele de socializare.

Alina Binder și principele Nicolae s-au fotografiat într-un câmp de lavandă. Ipostazele în care cei doi au pozat sunt pline de tandrețe. Într-una dintre fotografii, Principele Nicolae ține mâna pe burtica de gravidă a partenerei sale de viață, ipostaza fiind una înduioșătoare.

Viitoarea mămică Alina Binder radiază de fericire, semn că sarcina îi priește.

”Minunea iubirii, minunea vieții ❤️ Să ne bucurăm în fiecare clipă”, a menționat Alina Binder în dreptul fotografiilor.

S-au căsătorit în 2018

Cununia religioasă a Principelui Nicolae  cu Alina Binder a avut loc în data de 30 septembrie 2018 la Sinaia. petrecerea de nuntă a fost ținută la Cazinoul din Sinaia. La nunta principelui Nicolae cu Alina Binder au fost prezenți prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale. Mătușa sa, Principesa Margareta, pe care fostul principe Nicolae și-a dorit-o nașă, nu a fost prezentă, aflându-se într-o vizită în Franța. Principele Nicolae și mireasa lui au fost conduși la altar de nașii lor, Liviu Popescu și soția acestuia, Simona Popescu. Cuplul princiar a mai avut o pereche de nași, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

Renegat de Regele Mihai

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Nepotul Regelui Mihai mai are un copil cu Nicoleta Cîrjan. Aceasta a născut în ianuarie 2016 o fetiță, botezată Iris Anna.

citește și...