Principele Nicolae a a devenit tătic. Soția sa a adus pe lume o fetiță

08.11.2020, 13:47
Principele Nicolae a a devenit tătic. Soția sa a adus pe lume o fetiță
Principele Nicolae a a devenit tătic. Soția sa a adus pe lume o fetiță

Principele Nicolae al României a devenit tătic. Anunțul a fost făcut de acesta duminică, 8 noiembrie 2020.

Alina Binder, soția Principelui Nicolae, a adus pe lume o fetiță care se va numi Maria-Alexandra. Micuța a venit pe lume a spitalul Polizu din Capitală. ”Soția mea Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase”, a spus Principele Nicolae. Anunțul este însoțit de un mesaj în care acesta invocă memoria bunicului său. ”Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește, iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil!”, a mai spus Principele Nicolae.

Evenimentul a fost marcat și pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României. ”Alteța Sa Regală Principesa Elena a aflat cu mare bucurie vestea nașterii celei de-a doua nepoate a sa, Maria-Alexandra, fiica fiului ei Nicolae și a soției acestuia, Alina. Principesa Elena, alături de întreaga Familie Regală, urează nou-născutei sale nepoate noroc în viață, înțelepciune și sănătate!”.

Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit în 2018

Cununia religioasă a Principelui Nicolae  cu Alina Binder a avut loc în data de 30 septembrie 2018 la Sinaia. petrecerea de nuntă a fost ținută la Cazinoul din Sinaia. La nunta principelui Nicolae cu Alina Binder au fost prezenți prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale.

Mătușa sa, Principesa Margareta, pe care fostul principe Nicolae și-a dorit-o nașă, nu a fost prezentă, aflându-se într-o vizită în Franța.

Principele Nicolae și mireasa lui au fost conduși la altar de nașii lor, Liviu Popescu și soția acestuia, Simona Popescu. Cuplul princiar a mai avut o pereche de nași, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

Principele Nicolae, renegat de Regele Mihai

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015.

Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Nepotul Regelui Mihai mai are un copil cu Nicoleta Cîrjan. Aceasta a născut în ianuarie 2016 o fetiță, botezată Iris Anna.

 

citește și...