Când își va boteza Cristina Cioran fiica. Vedeta a ales nașii

22.09.2021, 15:11
Când își va boteza Cristina Cioran fiica. Vedeta a ales nașii
Când își va boteza Cristina Cioran fiica. Vedeta a ales nașii

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani,a devenit mămică pentru prima oară în vara acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Ema. Acum, Cristina Cioran se pregătește să își creștineze fetița. Aceasta a vorbit despre botrezul fiicei sale și a lui Alexandru Dobrescu, mărturisind că a ales deja nașii.

Actrița Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Cristina Cioran a fost externată, dar micuța sa a rămas în spital. Fetița sa a fost externată, după aproape două luni.

Acum, Cristina Cioran și partenerul ei de viață se pregătesc de botezul fiicei lor.

Când își va boteza Cristina Cioran fiica. ”Vrem să fie veselie, cu lume, dar dacă se va închide țara…”

Cristina Cioran ar vrea să își creștineze fetița în luna noiembrie a acestui an. Nașuii micuței vor fi niște prieteni de familie, după cum a dezvăluit vedeta la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV. “Botezul am vrea să-l facem în noiembrie. Vrem să fie veselie, cu lume, dar dacă se va închide țara… Nașii sunt niște prieteni buni”, a spus Cristina Cioran, potrivit click.ro.

Cristina Cioran a vorbit ș despre momentele dificile prin care a trecut după ce a născut prematur. “Când s-a născut nu am știut dacă va supraviețui. A fost greu, am avut gânduri negative. Aveam o stare ciudată, pentru că nu știam ce se va întâmpla. De la spital îmi spuneau că depinde de ea, stai într-o cumpănă. După ce am luat-o acasă totul a decurs minunat. Când eram la spital și intram în salon și când ajungeam lângă incubatorul ei și vorbeam, ea zâmbea. Mi-era teamă să nu mă uite, că o vizitam foarte rar. Am fost la mare că simțeam nevoia s-o văd pe mama. M-au durut anumite comentarii. Unu din opt copii se nasc prematur. Seamănă cu amândoi, când doarme seamănă cu mine, când deschide ochii și e jucăușa seamănă cu Alex. Eu îi fac băiță cu mama. Alex îi mai dă de mâncare. Îi este un pic teamă că e micuță, e fragilă”, a mai declarat actrița.

citește și...