Când își va boteza Alina Ceușan copilul. ”Nu trebuie să fie mare tam-tam”

04.11.2020, 12:05
Când își va boteza Alina Ceușan copilul. ”Nu trebuie să fie mare tam-tam”
Când își va boteza Alina Ceușan copilul. ”Nu trebuie să fie mare tam-tam”

Alina Ceușan a dezvăluit când își va boteza băiețelul. Vedeta își dorește ca evenimentul să fie unul discret.

Alina Ceușan și partenerul ei de viață, Raul, au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta a născut în data de 15 septembrie. Ea a adus pe lume un băiețel. Imediat după ce a devenit mămică, Alina Ceușan a dat publicității primele fotografii cu bebelușul ei, pe care l-a numit ”Rock Tisha”.Acum, Alina Ceușan  se pregătește de botezul micuțului.

”Pentru botez m-m gândit la un evenimt intim, foarte intim, în familie. Vom fi doar eu, Raul, nașii, părinții și frații. Am vrut să-l facem în aprilie, dar am zis că este foarte târziu”, a declarat Alina Ceușan la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, conform spynews.ro.

Alina Ceușan va face botezul acasă

Alina Ceușan a explicat că și-ar fi dorit să facă petrecerea de botez la un restaurant din Cluj, însă îl va face acasă. Vloggerița a mărturisit că nu vrea ca evenimentul să fie unul cu mare tam-tam.

”Voiam să facem ceva asemănător cu ceea ce am făcut la cununia noastră civilă, tot restrâns, acasă, pe terasa noastră, însă momentan nu ne-am hotărât. Cel mai probabil o să-l facem acum, destul de repede pentru că au trecut cele șase săptămâni. Încă este o discuție, dar eu sunt de părere că botezul este făcut pentru a binecuvânta copilul, nu trebuie să fie mare tam tam, mai ales cu legile de față, este potrivit să fim doar în familie. Ne-ar fi plăcut să avem acest eveniment la restaurant, dar o să-l facem acasă, la Cluj”, a mai spus Alina Ceușan.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru revista Viva, Carmen Grebenișan a afirmat că ea și iubitul ei vor fi nașii băiețelului Alinei Ceușan. ”Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!”, a spus Carmen Grebenișan.

 

citește și...