Când își botează Lili Sandu și Silviu Țolu băiețelul. Ce doi dau detalii despre eveniment

03.09.2020, 12:13
Când își botează Lili Sandu și Silviu Țolu băiețelul. Ce doi dau detalii despre eveniment
Când își botează Lili Sandu și Silviu Țolu băiețelul. Ce doi dau detalii despre eveniment

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, au dat detalii despre momentul când intenționează să-și creștineze băiețelul nou născut.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dinte cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay.

Lili Sandu a povestit, într-o emisiune TV, care sunt planurile pentru botezul băiețelului ei și a afirmat că, indiferent de restricții, ține foarte mult să-l creștineze pe Thomas Jay.

„Nu știm sigur când va fi botezul. Undeva prin octombrie, noiembrie, dar nu știm sigur. Trebuie să vedem ce restricții vor mai fi până atunci, cum vor mai sta lucrurile, încă nu clarificăm nimic. Vrem să fim siguri că se poate face, iar dacă nu, o să facem ceva foarte restrâns pentru că băiețelul trebuie botezat”, a declarat Silviu Țolu la o emisiunea de televiziune, potrivit revistei Viva.

”Țin foarte mult să facem ceremonia religioasă, petrecerea o să vedem când va fi”, a adăugat Lili Sandu.

A avut probleme cu alăptarea

Lili Sandu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat după ce a născut.

„Cele mai multe întrebări pe care le am primit de la voi au fost legate de alăptat. Este un subiect care pe cât este de interesant și diferit de la mama la mama, pe atât poate fi de frustrant mai ales in primele ore-zile de după naștere. Zic frustrant deoarece pentru mine personal experiența primelor ore de alăptat nu prea a fost cum auzisem in online: cum se naște bebe, vine imediat colostrul etc.

Chiar dacă bebelușul se „atașase” corect, faptul ca nu ieșea mai nimic in prima seara mă înnebunea efectiv, speriata fiind ca puiul meu nu are ce sa mănânce și mi făceam tot felul de filme in cap..????????‍♀️ Da știu era și din cauza cezarienei (se zice ca lactația ar întârzia) dar eu panicata, ca na așa e la început o țineam pe a mea ca am o pb, chiar dacă sânii îmi explodau efectiv”, a mărturisit Lili Sandu pe Instagram.

citește și...