Când începe noul sezon ”MasterChef”, de la Pro TV. ”Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecționeze în ale gătitului”

30.12.2021, 13:50
Când începe noul sezon ”MasterChef”, de la Pro TV. ”Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecționeze în ale gătitului”
Când începe noul sezon ”MasterChef”, de la Pro TV. ”Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecționeze în ale gătitului”

Emisiunea ”MasterChef” revine. Un nou sezon al show-ului culinar va fi difuzat de postul de televiziune Pro TV începând din data de 12 ianuarie 2022. Jurații în fața cărora vor apărea concurenții în noul sezon al emisiunii culinare vor fi: chef Joseph Hadad, chef Foa și chef Radu Dumitrescu. Cei trei au făcut declarații despre noul proiect TV în care sunt implicați.

S-a aflat când va fi difuzat noul sezon al  show-ului culinar ”MasterChef” de la Pro TV. Emisiunea va fi transmisă începând cu data de 12 ianuarie 2022. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu formează echipa de specialiști care va juriza preparatele celor înscriși la emisiunea culinară.

Cei trei jurați au făcut declarații despre noul sezon al emisiunii ”MasterChef”. „Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, așa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenții care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecționeze în ale gătitului. Avem povești din bucătărie, din farfurie, dar și povești de viață care sunt sigur că îi vor ține cu sufletul la gură pe toți cei care ne vor privi”, a declarat Chef Foa pentru protv.ro.

Când începe noul sezon ”MasterChef”, de la Pro TV. ”Nu vor lipsi nici momentele emoționante, cu zâmbete și lacrimi!”

„Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări și, mai ales, creativ! Veți vedea farfurii cu totul deosebite, concurenți înzestrați cu multă ambiție și energie. Nu vor lipsi nici momentele emoționante, cu zâmbete și lacrimi! De asemenea, ne vom delecta și cu prezența unor invitați speciali. Să fie cu pasiune și gust!”, a declarat chef Joseph Hadad.

„Va fi un sezon cu de toate și abia aștept să vadă și cei de acasă ce a ieșit. Am întâlnit concurenți pasionați de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente și stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, povești de viață, invitați speciali, dar, nu în ultimul rând, cu rețete și farfurii de MasterChef!”, a declarat chef Radu Dumitrescu.

citește și...