Când începe noul sezon ”Românii au talent”

18.01.2022, 13:33
Când începe noul sezon ”Românii au talent”
Când începe nou sezon ”Românii au talent”. Primele declarații ale noilor juraț, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete

Noul sezon al emisiunii ”Românii au talent”, de la postul de televiziune Pro TV, urmează să înceapă în data de 4 februarie. Cel de-al 12-lea sezon va avea două vedete noi în juriu. Este vorba despre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cei doi au făcut declarații despre noul sezon al emisiunii ”Românii au talent”.

Primele noutăți din sezonul 12 al emisiunii ”Românii au talent”, de la Pro TV, sunt două modificări în componența juriului. Andi Moisescu și Andra, cei doi jurați care au fost prezenți din primul sezon, vor avea parte de doi colegi cunoscuți și apreciați de către public. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur vor completa echipa juraților ”Românii au talent”, sezonul 12. Alături de aceștia se vor afla, în culise, cei doi prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș.

Noul sezon al emisiunii ”Românii au talent” urmează să fie difuzat din data de 4 februarie, anunță protv.ro.

Când începe noul sezon ”Românii au talent”. Ce spun noi jurați despre cea de-a 12-a ediție a emisiuni

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo”, a declarat Dragoș Bucur.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a spus Mihai Bobonete.

 

citește și...