Când încep edițiile live ale emisiunii ”Românii au talent”

10.05.2021, 12:45
Când încep edițiile live ale emisiunii ”Românii au talent”
Când încep edițiile live ale emisiunii ”Românii au talent”

S-a stabilit când încep edițiile live ale show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV.

Luni, de la ora 20:30, Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu, Florin Călinescu, Smiley și Pavel Bartoș se vor reuni și vor discuta despre concurenții care au primit 3 sau 4 de DA la audițiile ”Românii au talent”. Din cele 24 de locuri existente în semifinale, 10 le aparțin concurenților care au obținut butonul auriu. Vineri, 14 mai, de la 20.30, vor începe la Pro TV edițiile live „Românii au talent”, potrivit tvmania.ro.

Alexandra Dinu a declarat, pentru sursa anterior menționată, că abia așteaptă revederea cu colegii săi: ”Mă bucur mult că ne vom revedea în formulă completă. Abia aștept să fiu alături de colegii mei și să vedem ce au pregătit concurenții. Sunt curioasă să descopăr ce momente au gândit și cât de hotărăți sunt ei să câștige inimile celor de acasă. De acum, noi vom fi spectatori, cu loc în primul rând, la un show incredibil în care cei de acasă vor decide câștigătorul”.

Radu Palaniță a câștigat cel de-al 10-lea sezon al emisiunii ”Românii au talent”

Finala celui de-al zecelea sezon al show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a avut loc în data de 29 mai 2020. 10 concurenți care au primit Golden Buzz la ”Românii au talent”, în sezonul cu numărul zece, s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Radu Palaniță, un mecanic auto care a cucerit publicul cu timbrul său vocal, s-a clasat pe primul loc și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro.

Radu Palaniță a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a povestit despre pierderea grea pe care a suferit-o în luna februarie, când a rămas fără tată, dar și cum i s-a schimbat viața după marea finală a concursului de la Pro TV.

Trec printr-o perioadă dificilă, e un proces de acceptare. Pe 23 februarie mi-am pierdut tatăl, sunt în proces de acceptare. Nu se poate schimba nimic, nu suntem decidenți. Trebuie să mergem mai departe, oricum. Știu doar că tata era foarte mândru pentru că am ajuns la Românii au Talent și am și câștigat-o. Încerc acum să am un service, îl deschid cu un prieten. Cât timp avem mâini și picioare, muncim. Așa trebuie. Câștigarea sezonului 10 e o amintire plăcută, încă primesc mesaje de la oameni. Sunt copleșitoare și le mulțumesc enorm oamenilor. Apreciez foarte mult”, a spus Radu Palaniță.

citește și...