Când a îmbrăcat Valentina Pelinel prima oară rochia de mireasă la o prezentare de modă. ”Aveam 20 de ani”

26.01.2022, 17:09
Când a îmbrăcat Valentina Pelinel prima oară rochia de mireasă la o prezentare de modă. ”Aveam 20 de ani”
Când a îmbrăcat Valentina Pelinel prima oară rochia de mireasă la o prezentare de modă. ”Avem 20 de ani”

Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, și-a adus aminte de vremurile când era model și participa la prezentările de modă ale marilor creatori internaționali în domeniu. Vedeta a dat publicității o fotografie de la prima sa apariție în rochie de mireasă pe podiumurile de modă. ”Aveam 20 de ani”, a explicat vedeta.

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Valentina Pelinel a postat o fotografie în care apare în rochie de mireasă.

Este prima apariție în rochie de mireasă a blondei la o prezentare de modă, pe vremea când era model.

Când a îmbrăcat Valentina Pelinel prima oară rochia de mireasă la o prezentare de modă. ”Trăiam un moment la care orice manechin visează”

Pe vremea când avea 20 de ani, Valentina Pelinel a fost mireasă în cadrul unei prezentări de modă a celebrului designer Oscar de la Renta.

”Pentru prima oara mireasa in show-ul incredibilului designer international Oscar de la Renta! Aveam 20 de ani si traiam un moment la care orice manechin viseaza: sa paseasca pe catwalk alaturi de un designer al carui talent a uimit lumea si sa incheie prezentarea in aplauzele tuturor. Nu voi uita emotia acestei experiente unice care mi-a insuflat si mai multa incredere in mine si in cariera mea de fotomodel international”, a explicat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel e căsătorită și are trei copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel a vorbit despre familia sa într-un interviu pe care l-a acorat pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. „Noi nu aveam ce au copiii noștri astăzi, dar mă bucur că le pot oferi lor cât mai mult. Mă descurc cu ei, am și ajutoare, îmi place să am și programul meu, să fac sport, să am grijă de mine. Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă. Nu pot să zic că știam că o să am numărul ăsta de copii și soțul acesta. Sunt în punctul pentru care m-am rugat. M-am rugat la Dumnezeu să fie măcar un copil, dar iată că sunt trei. Iubirea este cea mai mare putere pe Pământ”, a declarat fostul model.

 

citește și...