Campioană la fitness, în vârstă de 61 de ani, și-a etalat trupul pe un site de conținut pentru adulți

30.10.2022, 17:25

Elenita Reis, care a devenit virală pentru că și-a etalat trupul și a apărut pe OnlyFans, este mamă singură, are două joburi, povestește cum face față prejudecăților și dezvăluie că a acceptat cererea în căsătorie a unui admirator

Elenita Reis este muza fitness-ului și atrage atenția a peste 12 mii de urmăritori pe rețelele de socializare cu trupul ei la 61 de ani. În 2018, a participat la un concurs de culturism și a câștigat la categoria wellness master ll ca top 1 și top 2. Recent, ea a devenit virală pentru că a dezvăluit că lucrează pentru un site de conținut pentru adulți.

“Întotdeauna mi-am dorit, doar că mi-a lipsit curajul și timpul, așa că am așteptat să iasă la pensie”, a spus muza, care este înregistrată pe site de 40 de zile și pe care a cunoscut-o printr-un prieten.

Muza de fitness în vârstă de 61 de ani și-a etalat trupul pe un site de conținut pentru adulți

Elenita a explicat că și-a început numărul pe platforma OnlyFans nu doar pentru a face bani, ci și din alte trei motive:

“Sunt pensionară și încă mai am două profesii, cea de corespondent bancar și cea de broker oficial de asigurări. Am decis să încep pentru că am știut că pot avea un venit suplimentar ridicat lucrând la domiciliu fără a fi nevoită să îmi las copilul meu special în grija altcuiva – în toate profesiile mele, am dat întotdeauna prioritate bunăstării și fericirii celor doi copii ai mei. De asemenea, pentru că primesc nenumărate telefoane și cereri de nuduri, am decis că, dacă tot vor să mă vadă atât de mult, vor trebui să plătească. Și pentru că îmi place chestia asta cu seducția.

 

“Mi-am întreținut cei doi copii”

Toate acestea sunt foarte noi pentru mine și, cum nu sunt orbită, sunt foarte cu picioarele pe pământ, nu mi-am părăsit profesiile dragi. Mi-am întreținut cei doi copii singuri cu ei și nu ne-a lipsit niciodată nimic”.

Elenita spune că este departe de a avea o viață confortabilă. Și-a crescut singură copiii, iar menținerea corpului în formă se făcea prin forța de voință. Fiul ei cel mic are 26 de ani. Cel mai mare va face 31 de ani și a dat deja o nepoată muzei de fitness.

 

Propuneri neobișnuite

Ea este doar de puțin timp pe site, dar a primit deja multe propuneri. Printre ele și o cerere în căsătorie, în care ea a acceptat!

“Cele mai multe sunt pentru a face o emisiune, pe care eu deja precizez că nu o fac, pentru că, pe lângă faptul că sunt angajat, nu aș face niciodată, eu văd ceea ce fac ca pe o revistă online, nimic mai mult decât atât, a fost înțelegerea cu oamenii pe care îi iubesc și îi respect. Sunt într-o relație în acest moment și l-am cunoscut când s-a alăturat grupului meu VIP.”

De asemenea, muza a povestit că i se cere să trimită nuduri, dar a precizat că nu face parte din prestația ei.

“Ei întreabă, dar eu nu vând fotografii sau, fac video call”, a asigurat ea, care ne-a spus că a primit cea mai mare sumă pe care a primit-o vreodată pe site:

“42 de mii de reali! Să-mi amintesc că sunt în această afacere de numai 40 de zile”.

Campionatul de culturism

În 2018, Elenita, în vârstă de 58 de ani, a participat la un campionat de culturism în noiembrie 2018 și a ocupat locurile 1 și 2 în categoria wellness master ll. Ea a povestit cum s-a pregătit:

“Au fost aproximativ șase luni de pregătire. Nu a durat mult timp, am fost întotdeauna foarte dedicată, pentru că iubesc culturismul și nutriția bună, ceea ce mi-a lipsit cu adevărat au fost banii pentru a investi în visul meu. În afară de sală și de antrenor, nu aveam sponsorii pe care îi am astăzi. Apoi a fost vorba doar de a încadra forma în categorie și totul a mers bine, slavă Domnului! AM STRĂLUCIT!

Laude și critici

Expunerea pe rețelele de socializare aduce întotdeauna puncte pozitive și negative. Cu toate acestea, frumoasa în vârstă de 61 de ani a garantat că nu este deranjată de critici.

“Știi care este cel mai bun lucru la vârsta pe care o am? Uitarea [râde]. De aceea sunt atât de fericită! Le uit pe amândouă cât ai clipi din ochi. Bineînțeles că este minunat să primești complimente și enervant să primești critici. Dar, într-adevăr, nu-mi amintesc. Complimentele pe care le primesc sunt nenumărate. Sunt atât de ocupată și atât de fericită cu totul, încât nu am timp să sufăr pentru prostii”, a spus ea.

 

citește și...