“Am 70 de ani și vând fotografii indecente pe OnlyFans”. Cum arată femeia care a câștigat 30.000 de lire sterline în prima lună

06.10.2022, 17:09

Michelle Hardenbrook s-a destăinuit despre modul în care cariera ei îndrăzneață în industria sexului a provocat tensiuni în rândul celor dragi. Femeia a câștigat o sumă impresionantă de 30.000 de lire sterline în prima lună, după ce un videoclip pe care l-a postat în căutarea de “voluntari” a devenit viral. “Familia mea nu a mai vorbit cu mine de ani de zile”.

O femeie în vârstă de 70 de ani care câștigă o avere făcând striptease pentru bărbații mai tineri pe OnlyFans spune că fiica ei nu a mai vorbit cu ea de ani de zile.

Michelle Hardenbrook a suferit o operație de înlocuire a șoldului în aprilie – dar continuă să facă bani.

Femeia a câștigat o sumă impresionantă de 30.000 de lire sterline în prima lună

În loc să se odihnească și să se bucure de pensie, ea trebuie să continue să muncească pentru a avea grijă de fiul ei cu handicap.

Ea s-a alăturat site-ului în ianuarie 2020 și a câștigat o sumă impresionantă de 30.000 de lire sterline în prima lună, după ce un videoclip pe care l-a postat în căutarea de “voluntari” a devenit viral.

“Familia mea nu a mai vorbit cu mine de ani de zile”

După ce a trăit în sărăcie cea mai mare parte a vieții sale, Michelle este încântată de succesul ei, dar acesta a venit cu consecințe.

Vorbind pentru Daily Star, ea a spus: “Simt un mare sentiment de împlinire, dar partea tristă pentru mine este că nu le pot spune oamenilor pe care îi cunosc și pe care îi iubesc despre succesul meu, pentru că ar fi dezaprobat. Familia mea nu a mai vorbit cu mine de ani de zile. Dacă le-aș spune despre asta, s-ar întări convingerea că ‘Michelle este doar o ciudată’.

Eu știu asta. Nu sunt multe femei care au peste 60 de ani care să facă acest gen de muncă. Sunt câteva, dar dacă vă uitați la categoriile de vârstă de pe OnlyFans veți vedea că majoritatea persoanelor au în jur de 20 de ani și mulți oameni par să aibă impresia că aceasta este singura categorie de vârstă care ar trebui să facă acest lucru.”

Michelle, căreia cu siguranță nu-i lipsește simțul umorului, a adăugat: “Sunt mândră de succesul meu. Simt că am găsit în sfârșit ceva la care sunt bună. Nu am știut niciodată ce vreau să mă fac când voi fi mare. Când ajungi la 50 de ani și încă nu știi, este foarte descurajant.”

Michelle locuiește în Louisiana, SUA, și a lucrat ca secretară pentru 6,50 dolari (aproximativ 5,80 lire sterline) pe oră.

Creșterea celor doi copii ai ei a fost o provocare și obișnuia să țină evidența fiecărui articol pe care îl punea în cărucior în timp ce făcea cumpărături, pentru a nu fi umilită la casa de marcat dacă nu avea suficienți bani. Apoi își căra pungile până acasă pe o distanță de 800 de metri, deoarece nu-și permitea o mașină sau un taxi.

Apoi, chiar înainte de a împlini 56 de ani, și-a pierdut un loc de muncă, înainte de a apela cu disperare la masaje erotice pentru a-și plăti facturile.

Acest lucru a dus în cele din urmă la OnlyFans, pe care îl folosește pentru a-și sprijini fiul care a devenit invalid la 35 de ani din cauza unei afecțiuni cardiace debilitante.

Dar cei doi fii și fiica ei, acum în vârstă de 48 și 45 de ani, au păreri diferite despre mama lor.

“Fiica mea nu a mai vorbit cu mine de 20 de ani”

Michelle a spus: “Fiul meu este conștient de acest lucru și este de acord cu el. Fiica mea nu a mai vorbit cu mine de 20 de ani. Sunt sigură că dacă ar afla ce fac acum ar avea mai multe motive să nu vorbească cu mine pentru că în mintea ei orice lucru rău din viața ei care s-a întâmplat este din cauza mea, dar este absolut invers. Fiul meu spune că dacă nu eram eu, ar fi fost mort.”

În ciuda faptului că are o relație tensionată cu familia ei, Michelle nu regretă nimic.

 

citește și...