Camelia Mitoșeru, despre relația dintre fiul ei și fosta lui soție. ”Inima spune că…”

16.12.2020, 12:45
Camelia Mitoșeru, despre relația dintre fiul ei și fosta lui soție. ”Inima spune că...”
Camelia Mitoșțeru, despre relația dintre fiul ei și fosta lui soție. ”Inima spune că...”

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a făcut declarații despre relația dintre fiul ei și fosta lui soție, Noemi.

La postul de televiziune Antena Stars, Camelia Mitoșeru a afirmat că simte că fiul ei se va împăca cu Noemi, cea care i-a fost parteneră de viață. Mai mult decât atât, Camelia Mitoșeru a dezvăluit că, de Crăciun,Noemi va lua masa împreună cu ea și cu Mihai Mitoșeru.

”Sufletul spune că or să se împace! Inima spune că or să se împace. (…) O să mâncăm împreună de Crăciun”, a declarat Camelia Mitoșeru, potrivit spynews.ro.

Ce a declarat Mihai Mitoșeru despre relația cu fosta soție, Noemi

Mihai Mitoșeru a dezvăluit în ce relații a rămas cu fosta sa parteneră de viață, Noemi.

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru a făcut declarații despre relația în care a rămas cu fosta sa soție, Noemi. Mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit recent, la o emisiune de televiziune, că speră ca fiul ei și fosta sa noră să se împace. Mihai Mitoșeru a afirmat că își dorește ca într-o zi să poată comunica normal cu cea care i-a fost parteneră de viață.

”Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru playtech.ro.

citește și...